Frakt från 49kr | Priser visas ex. moms

0

Din varukorg är tom

Fungerar verkligen luftrenare mot covid-19 | coronaviruset?

mars 20, 2020 1 minuters läsning

"Det är redan klarlagt att det är en luftburen smitta! Virus kommer ut med andningsluften på den som är smittad. Kanske till och med innan den smittade börjat hosta."
Läs mer

We are not "POLLEN" your leg!

mars 21, 2019 2 minuters läsning

Pollensäsongen har redan börjat! Visste du att en av fyra svenskar lider av pollen? Många lider av det helt i onödan för det finns luftrenare som hjälper till att rena luften på pollenpartiklar bla som gör att du mår bättre och slipper äta medicin och ta nässpray och ögondroppar. 

Läs mer

Gravida kan föda i förtid pga dålig luft!

september 26, 2018 2 minuters läsning

Gravida kan föda i förtid pga dålig luft! Luftföroreningar under graviditeten kan kopplas till både havandeskapsförgiftning och att barnet föds för tidigt skriver David Olsson, doktorand vid Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin vid Umeå universitet
Läs mer

Undvik vab dagar i höst - vi har lösningen! Samt 30% rabattkod!

september 04, 2018 1 minuters läsning

Nu när hösten är här så kommer även förkylningarna. Det finns sätt att hålla sig frisk. Med en luftrenare från AeraMax som renar 99,97% av alla partiklar i luften så kan du minska vab och sjudagar med upp till 75%.
Läs mer

Håll dig frisk i höst med AeraMax Pro!

augusti 21, 2018 2 minuters läsning

Nio av tio svenskar blir förkylda minst 1 gång per år. Men det går att undvika förkylningar om du renar luften. AeraMax Pro renar luften på hela 99,97% .
Läs mer

Lider du av pollenallergi? - AeraMax hjälper dig!

juli 04, 2018 2 minuters läsning

Pollenallergi drabbar var femte svensk. Många mår dåligt både av pollen och allergimedicin, då är AeraMax luftreanre din bästa vän. Den renar luften på 99,97%.
Läs mer

Undvik att bli sjuk i höst!

augusti 30, 2017 3 minuters läsning

Influensa kan spridas till andra på upp till 50 meters avstånd – främst som små partiklar när någon hostar, nyser eller pratar, och kan hålla sig levande i luften i flera timmar.
Läs mer

Prenumerera