Vi går tillbaka till våra rötter och tar tillbaka vårt gamla namn - BELTTON

Under hösten 2023 gick vi från att vara en del av Wulff koncernen till att bli 100% familjeägt. I samband med detta tog vi tillbaka vårt gamla namn Beltton.

Vad innebär detta för dig som kund och leverantör?

Ingenting egentligen.

Vi har kvar samma personal, produktsortiment, leverantörer, organisationsnummer etc. Den enda visuella ändringen är vårt namn och logga. Vi kommer succesivt ändra logga på produkter, fakturor och plattformar.

Vi kan garantera samma goda service och vårt motto håller vi hårt i, att förbättra landets arbetsplatser!

Historian bakom Wulff

thomas wulff

WULFF GRUNDAS

År 1890 i Helsingfors, Finland fanns en ung och ambitiös man vid namn Thomas Fredrik Wulff. Han arbetade i sin farbror Gustaf Wilhelm Edlunds förlag och bokhandel som bibliotekarie. Hos Edlunds lärde sig den unge Thomas uppförande, etik och hållbarhet, men han drömde om att stå på egna ben.

I augusti 1890 öppnade Thomas Wulff sin lilla pappersaffär på Fredrikinkatu gatan. Det är nu över 130 år sedan.

WULFF IDAG

I dagsläget är vår produktportfölj ännu mer breddad. Idag kan vi erbjuda tusentals kvalitetsprodukter och innovationer med fokus på att skapa en bättre arbetsmiljö för alla arbetsplatser.

Vår byggdivision har utvecklats och erbjuder idag ett brett utbud som följer hela byggprojektets led. Dessutom år 2008 lanserades vår webbutik med syftet att produktsortimentet ska vara lätt tillgängligt för våra kunder.


I närmare 30 år har vi skapat bättre arbetsplatser och målet är att fortsätta med hjälp av vår specialistkompetens inom kontorsmöbler, ergonomi och bygg.
Vi anser att ett modernt företag bör vilja förebygga ohälsa och skador. Vår vision är att fortsätta göra varje arbetsplats till det bättre med konkurrenskraftiga, högkvalitativa och prisvärda produkter.


— Wulff Beltton Förbättrar Din Arbetsplats.

Kontakta oss