Lider du av pollenallergi? - AeraMax hjälper dig!

Pollenallergi drabbar var femte svensk. Många mår dåligt både av pollen och allergimedicin, då är AeraMax luftreanre din bästa vän. Den renar luften på 99,97%.

Lider du av Pollenallergi? - AeraMax hjälper dig!

Pollenallergi drabbar nästan var femte svensk. Symptomen är lätta att känna igen: nästäppa, snuva, trötthet samt rinnande och kliande ögon.  AeraMax hjälper dig rena luften på 99,97% och därmed även pollenpartiklar så du kan må bättre!

Pollenallergi drabbar nästan var femte svensk. Symptomen är lätta att känna igen: nästäppa, snuva, trötthet samt rinnande och kliande ögon. 

Enligt Åslög Dahl, pollenexpert och forskare vid Göteborgs universitet, löper man större risk att drabbas av pollenallergi om man sedan tidigare bär på allergier.

– Ofta handlar det om man har en benägenhet för att utveckla allergier. Vid pollenallergi är man känslig mot de proteiner i pollenkornet som läcker ut i luften. Man drabbas av samma typ av reaktion som pälsallergiker, en inflammation som påverkar hela kroppen, säger hon.

När kroppen reagerar på pollen triggas immunförsvaret igång att bygga antikroppar mot proteinet – då uppstår snuvan, nästäppan och de rinnande ögonen.

Pollensäsongen pågår från tidig vår till sen höst och varierar beroende på var i landet du bor och . 

Med AeraMax luftrenare så kan du må så mycket bättre. Tack vare de olika filter i AeraMax så renar dem luften på hela 99,97%. Därmed samlar den upp alla pollenpartiklar så du mår bättre. Dessutom tar den lukter, pälspartiklar, damm, bakterier, virus och andra kemiska partiklar. Så den hjälper dig hålla dig frisk och må bättre året runt.

Våra luftrenare

 

LUFTRENARE WULFF EDITION

Vår minsta luftrenare men som håller riktigt hög kvalitet. Renar rum upp till 18m2.

 

LUFTRENARE AERAMAX AM II

Snygg och mycket bra luftrenare som renar luften på 99,97%. Renar rum upp till 28m2.

 

LUFTRENARE AERAMAX AM IV

Vår största luftrenare som är avsedd för fast installation. Renare upp till 130 m2.