ont vid vanligt skrivbord
Ergonomi

Har du ett stillasittande arbete?

7 Hälsofördelar med ett höj-och sänkbart skrivbord och ett bra alternativ är att köpa ett Ergofunk smart skrivbord - miljövänligt och av god kvalité.
höganäs stolar
arbetsmiljö

Inred kontoret för bättre välmående

Kontorsmiljön är en av de viktigaste faktorerna för att du ska vara produktiv på jobbet och må bra. Det är viktigt att stanna upp i vardagen och reflektera. Analysera din arbetsplats och ställ dig följande frågor...
Varför ventilation inte ersätter luftrenare
luftrenare

Varför ventilation inte ersätter luftrenare

Läs om hur det kommer sig att ventilationen är begränsad och varför luftrenare fungerar som ett komplement. Få även tips på hur och vart du ska placera din luftrenare.
Varför välja en ergonomisk kontorsstol framför en vanlig kontorsstol?
Ergonomi

Varför välja en ergonomisk kontorsstol framför en vanlig kontorsstol?

Lär dig vad ergonomi är och varför det är så viktigt att välja en ergonomisk stol - Du är en elitidrottare vid skrivbordet.
Upplyst kontor
belysning

VA? Är Ljus Ergonomi?

Ljuset påverkar oss mer än vad vi tror. Har du ofta ont i huvudet och trött i ögonen kan det vara fel ljussättning på din arbetsplats. Du har rätt till bra arbetsbelysning i din arbetsmiljö! Rätt belysning gör oss mer effektiva, piggare och bidrar till att minska kostnader för sjukskrivningar.
upplyst byggarbetsplats
Arbetsbelysning

Belys byggarbetsplatsen i höst

Höstmörkret smyger sig på och det gäller att vara förbered med rätt belysning. Men varför är det viktigt med en upplyst arbetsplats och vad säger lagen. Dessutom finns det många olika alternativ av byggbelysning, här presenteras kort och koncist Wulff Belttons sortiment. 
tyst rum
arbetsmiljö

Ökat fokus i tyst miljö

Vad är buller, vilka hälsoeffekter har det på oss och vad kan du göra för att sänka bullret? I detta inlägg svarar vi på dessa frågor samt erbjuder olika lösningar för att kunna minimera buller på din arbetsplats. Tysta rum presenteras och är en perfekt ljudisolerande lösning för dig som vill arbeta i lugn och ro.
skrivbord med dator
5 tips

Höj (och sänk) din prestation på jobbet – 5 tips att tänka på innan du köper skrivbord

Hur kommer det sig att höj-och sänkbara skrivbord höjer din prestation och vad ska du tänka på innan du köper ett?
Ont vid datorn
Ergonomi

Ont vid Datorn? Tre Ergonomiska Korrigeringar som kan Hjälpa

En statisk position kommer sannolikt att resultera i problem förr eller senare. Det finns många korrigeringar du kan göra åt din arbetsställning för att förhindra smärta vid en dator. 

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nya produkter och försäljning. Direkt till din inkorg.