Kontorsstol Guide
guide

Kontorsstol Guide

Våra kontorsstolar är utvalda för att alla ska få sitta bekvämt under en arbetsdag. Oavsett hur länge du sitter om dagen har vi en stol för dig. Här förklaras i enkelhet olika sittid tillsammans med ett exempel på passande stol.
arbetsplats
Ergonomi

10 Steg Till En Ergonomisk Arbetsplats

Låt oss guida dig till hur du får de bästa förutsättningarna på din arbetsplats. Vilka ergonomiska hjälpmedel har du idag och vilka saknar du? Vi förklarar också varför du ska ha dem.
Balansstol aeris swopper
Aeris

Varför Balansstolen Aeris Swopper revolutionerar ditt sittande

Deras 3D teknologi har samma påverkan på oss som en avslappnad promenad. Musklerna är i konstant anspänning utan någon extra ansträngning. Detta bidrar till en bättre livskvalité och mer energi, mindre trötthet och utmattning. 
Köpguide för Dokumentförstörare
Dokumentförstörare

Köpguide för Dokumentförstörare

Det finns många dokumentförstörare på marknaden med tillhörande olika säkerhetsklasser. Vilket kan få en att bli trött på att leta innan man ens börjat. Låt oss förklara enkelt vad skillnaden på säkerhetsklasserna är. 
jetson
Ergonomi

3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås

Dessa telefonkiosker har haft 3 fokusområden inom tillverkningen: innovation, hållbarhet och användaren. Nu kanske du tänker att det låter som en massa marknadsförings rappakalja men vi ska nu gå in på anledningarna varför detta är sanning.
ont i ryggen vid vanligt skrivbord
Ergonomi

Har du ett stillasittande arbete?

7 Hälsofördelar med ett höj-och sänkbart skrivbord och ett bra alternativ är att köpa ett Ergofunk smart skrivbord - miljövänligt och av god kvalité.
höganäs stolar
arbetsmiljö

Inred kontoret för bättre välmående

Kontorsmiljön är en av de viktigaste faktorerna för att du ska vara produktiv på jobbet och må bra. Det är viktigt att stanna upp i vardagen och reflektera. Analysera din arbetsplats och ställ dig följande frågor...
ren luft
luftrenare

Varför ventilation inte ersätter luftrenare

Läs om hur det kommer sig att ventilationen är begränsad och varför luftrenare fungerar som ett komplement. Få även tips på hur och vart du ska placera din luftrenare.
ont i ryggen efter stillasittande arbetsdag
Ergonomi

Varför välja en ergonomisk kontorsstol framför en vanlig?

Lär dig vad ergonomi är och varför det är så viktigt att välja en ergonomisk stol - Du är en elitidrottare vid skrivbordet.