30 Dagar Nöjd Kund-garanti

Vi vill att du som kund ska ha möjlighet att undersöka de produkter du köpt ifrån oss. Därför ger vi dig 30 dagar Nöjd-Kund-garanti. Har du för avsikt att utnyttja garantin önskar vi att du meddelar oss så snart du kan, dock senast inom 30 dagar från att produkt erhållits. För att vi ska kunna godkänna din retur i enlighet med Nöjd-Kund-garanti måste vissa kriterier vara uppfyllda.

Nöjd kund-garantin gäller endast köp genom webbutiken.

Ångerrätten gäller inte vissa produkter:

  • Måttbeställda produkter.
  • Specialframtagna produkter, såsom stolar med annan färg än svart eller produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment.
  • Varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.
  • Beställningsvaror, stora dokumentförstörare, belysningsmaster och produkter som kostar över 20.000kr

För B2B gäller öppet köp för beställningar på upp till tre identiska produkter. Är du intresserad av större beställningar rekommenderar vi att du beställer ett prov och testar innan du beställer större volymer.

Om varan är undersökt mer än vad som anses tillräckligt och/eller är skadad, har vi rätt att göra en värdeminskning på upp till 100 %. Alla eventuella tillbehör, instruktionsböcker, etc. måste finnas med vid returen. Tänk på att emballera varan väl – eftersom du ansvarar för returfrakten till oss. Originalförpackningen är alltid det bästa skyddet. Ha ingen tejp eller annat som förstör originalförpackning som ska vara packad i en ytterkartong vid försändelse till oss. 

Kontakta support@beltton.se för mer information. Kreditering eller återbetalning sker normalt inom 10 bankdagar efter godkänd retur. När man väljer att nyttja Nöjd-Kund-Garanti så står du som kund för frakten till dig som kund samt tillbaka till Wulff Beltton, denna går att köpa ifrån oss. Observera att vi inte har någon möjlighet att hämta paket hos ombud eller som rekommenderat brev. Vi tar endast emot returer som skickas med företagspaket enligt instruktioner från vår serviceavdelning.

Har du någon fråga?

Kontakta oss här så återkommer vi så snart vi kan.