Byggbelysning

En lämplig byggarbetsplatsbelysning säkerställer säkert arbete och energieffektiv belysning. Med rätt byggplatsarmaturer sparar ni både på miljön och den totala kostnaden för ert projekt.

9 SKÄL ATT VÄLJA MBERG OCH WORKLITE LED-BYGGBELYSNING

100% STÖTTÅLIG

MBerg och Worklite byggplatsarmaturer har byggts för att hålla. Armaturerna tål fria fall, starka vibrationer och varierande väderförhållanden utan skador.

ENKLA ATT STAPLA

Du kan enkelt stapla, demontera och transportera armaturerna från en plats till en annan. Den kompakta storleken och den stapelbara designen är perfekt för stabila pall- eller logistikburtransporter.

JÄMNT BRA LJUS

Lampan ger effektiv, jämn och skugglös belysning till byggplatsens alla hörn. Ljuset bländar inte ögonen och du kan enkelt hänga lampan från en krok på det sätt du vill. Ljusets optimala färgtemperatur är effektiv men behaglig för ögonen.

UNDERHÅLLSFRI BYGGPLATSLAMPA

Den underhållsfria lampan kräver inga dyra lampbyten eftersom LED-modulen är mycket hållbar och motståndskraftig mot stötar och vibrationer. Genom att byta skyddspåsen som skyddar mot färgstänk, har ni en byggplatslampa som är nästan som ny i slutet av projektet. Ni sparar tid, arbete och pengar.

LYSER OCKSÅ UNDER STRÖMAVBROTT

Förutom MBerg och Worklite 48V byggplatsbelysning bör ni också välja 48V nödbelysning, så att er byggplats förblir upplyst under eventuella strömavbrott. Under ett strömavbrott växlar nödbelysningen till att använda batteripaketet som strömkälla och lyser automatiskt i 30 minuter. Det ökar säkerheten och arbetet fortlöper smidigt på arbetsplatsen.

LYSER STARKT ÄVEN I LÅGA TEMPERATURER

De oöverträffade byggplatsarmaturerna för krävande förhållanden fungerar i alla väder. Du kan använda armaturerna säkert utomhus, även vid låga temperaturer. Du kan också använda och ladda armaturer med batteribackup utan bekymmer i kalla temperaturer.

BRANDSÄKRA ARMATURER

Till skillnad från halogen- och andra konventionella armaturer värms inte MBerg och Worklite armaturerna upp eller leder el trots att om de skulle välta eller falla. Armaturerna är tillverkade av självsläckande material. På så sätt utgör er belysning aldrig någon brandrisk. Ni kan tryggt använda en skyddspåse ovanpå lampan som skyddar den från färg och putsstänk.

UPP TILL 70% LÄGRE ENERGIFÖRBRUKNING

Alla våra byggplatsarmaturers energiförbrukning är en bråkdel jämfört med traditionella armaturer. Förutom att spara ström, minskar man också kostnaderna när man kan välja mindre centraler till byggplatsen och kablar med mindre tvärsnittsarea.

NÄRPRODUCERAD - ANPASSAD FÖR NORDISKT KLIMAT

MBerg och Worklite är Finländska produkter som säkerställer korta leveransvägar. Tillgängligheten är säker och snabb, även vid större beställningar.

ENKEL IBRUKTAGNING AV BYGGBELYSNING

100 % FINLÄNDSK OCH HÖGKVALITATIV BYGGBELYSNING

Undrar du fortfarande varför en byggplatslampa med LED-ljuskälla är bättre än andra byggplatsarmaturer? MBergs® byggplatsbelysning bygger på expertkunskap inom byggplatsbelysning och elektrifiering. Vi upplevde att det inte fanns en enda hållbar och högkvalitativ belysningslösning tillgänglig för byggplatser under 2000-talet som var särskilt utformad för att möta byggplatsernas behov.

”De flesta armaturerna gick lätt sönder, krävde tidskrävande underhåll och var framförallt energitjuvar. Vi ville lösa alla belysningsproblem och behov på byggplatsen i ett enda drag, och därför utvecklade vi en helt ny typ av byggplatsarmaturer som grundar sig på hållbar LED-teknik.”

Armaturerna är resultatet av långa arbetsdagar, krävande utveckling och gamla hederliga tester. Vi var de första som lanserade helt underhållsfri och slagtålig byggplatsbelysning på marknaden, och den har uppnått en enorm framgång bland vår växande kundbas. Nu erbjuder vi våra kunder en säker och energieffektiv lösning som håller länge och följer dem från en byggplats till en annan. Som vår kund får ni också MBerg®- och Worklite-armaturer direkt från oss, de ursprungliga utvecklarna och tillverkarna av produkterna.

I särklass den bästa lampan vi haft på jobbet! Arbetar som målare och ljusstyrkan är betydligt starkare än liknande lampor och det blir inga skuggor. 5+

Göran A.