BYGG-EL

Byggel är en av de viktigaste faktorerna som påverkar en arbetsplats smidiga drift och säkerhet. I vårt urval hittar du alla lösningar som behövs för elektrifiering på plats.

Alla våra produkter är avsedda för tung användning. Användarvänlighet garanteras bland annat genom enkel installation, lätta material och energieffektivitet.

Huvudcentraler

”EN HÅLLBAR OCH KOMPAKT BYGGPLATSCENTRAL ÄR EN INSTALLATÖRS ÖNSKAN!

En modulär anpassningsbar konstruktion och snabb installation gör huvudcentralen till den bästa.”

5 SKÄL ATT VÄLJA EN TSR ELSITE HUVUDCENTRAL TILL ERT BYGGE

LÅNG LIVSLÄNG

Huvudcentralen håller från en byggplats till en annan tack vare sin robusta stomme. Byggföretag och maskinuthyrningsföretag förlitar sig på våra kompakta centraler. Genom att välja vår central sparar ni utrymme på byggplatsen, påskyndar avbrott på grund av underhåll och förbättrar driften av er byggplats.

MODULÄR KONSTRUKTION

Satemas huvudcentral har en modulär konstruktion. Det här innebär att man kan byta komponenter, exempelvis uttagsmoduler eller säkringslastbrytare, efter byggplatsens behov. Modularitet påskyndar också underhållsåtgärder.

ROBUST OCH STABIL KONSTRUKTION

Huvudcentralens robusta bas gör det enkelt att lyfta enheten med en gaffeltruck och förflytta den med en pumpvagn. Ovanpå basen har man byggt en hållbar och solid central som trots det tar lite utrymme. Lyftöglorna på centralen gör det möjligt att lyfta den med kran. Centralerna är tillverkade av antingen havsaluminium eller varmförzinkat stål.

SNABB TILLGÄNGLIGHET

Centralen tillverkas i närheten, dvs. i Finland och i våra grannländer. Vi lagerför kontinuerligt ett brett utbud av olika huvudcentraler i huvudstadsregionen och i Åbo.

INSTALLATÖRENS FÖRSTAHANDSVAL

Vi hör ofta från installatörer att om de fick välja skulle de alltid välja Satemas central. Bekväm installation, genomtänkta detaljer och högkvalitativa material gör våra huvudcentraler till installatörernas förstahandsval.

Byggcentraler

SE HUR BYGGCENTRAL TSR-HUB32 FUNGERAR