Ljudabsorbenter

Vi hjälper er med er akustikmiljö och ger gratis rådgivning samt förslag på lämpliga produkter för just er. Vi har allt från tak och väggabsorbenter till tysta telefonbås.

Akustikrådgivning

Läs mer

HIDE Telefonbås

Jag rekommenderar HIDE Telefonbås - ett mycket professionellt bemötande, effektiv montering och mycket trevliga människor.

Paulina

Visste du att du även kan hyra & leasa?

Läs mer

Hur fungerar ljudabsorptionen? 

Ljudabsorption är en invecklad process. Enkelt förklarat så fungerar det genom att ljudvågorna tar sig in i absorbentens material, bromsas upp när det krockar med fibersammansättningen och omvandlas där till värmeenergi – och sedan blir det tyst. Detta ger alltså en minskad ljudbild.  

Vi säljer bland annat EcoSUND som varit högt uppskattad av kunder och akustiker på grund av sin goda absorptionsförmåga även vid brant infallande ljudvinkel. EcoSUND har en jämn absorptionsegenskap över hela talets spektra. 

EcoSUND ger positiva effekter oavsett om man använder det på tak eller vägg. Men, för att få bästa möjliga akustiska effekt, bör man ta hjälp av kompetenta personer för att göra rätt val av produkter och placering som en del i att få det perfekta ljudet. Denna kompetens finns hos Wulff Beltton.