Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor
hyra telefonbås

Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor

Nu kan vi erbjuda korttidshyra för våra tysta rum via våra samarbetspartners. Skapa en avskild plats för samtal, presentationer och möten på event och mässor. Kontakta oss idag för korttidsuthyrning.
Utforska Vetrospace's tysta rum för en effektiv och välmående arbetsplats
Tysta Rum

Utforska Vetrospace's tysta rum för en effektiv och välmående arbetsplats

Med hjälp av tysta rum kan du skapa en miljö där tystnaden främjar produktivitet och välmående för alla på arbetsplatsen. Låt oss presentera Vetrospace som är den nyaste produktlinjen i vårt telefonbås och tysta rum sortiment.
Tysta Rum i Kontorslandskap för Ökad Produktivitet och Trivsel
Kontorslandskap

Tysta Rum i Kontorslandskap för Ökad Produktivitet och Trivsel

Öppna kontorslandskap blir alltmer populära, och därför är behovet av tysta rum för koncentration och produktivitet viktigare än någonsin. Med en ökande mängd människor som delar samma arbetsyta, blir det allt svårare att hitta lugn och ro för att fokusera på arbetsuppgifter. Tysta rum skapar en effektiv lösning för att säkerställa att alla medarbetare har möjlighet att arbeta ostört och uppnå högre produktivitet och trivsel på arbetsplatsen.
Varför ha ett Telefonbås?
telefonbås

Varför ha ett Telefonbås?

Genom att skaffa telefonbås skapar det möjligheter för en lugnare arbetsplats och ger utrymme att kunna gå undan. Det ger förutsättningarna att kunna ta telefonsamtal eller digitala möten ostört. Dessutom stör du inte resten av dina kollegor.  
jetson
Ergonomi

3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås

Dessa telefonkiosker har haft 3 fokusområden inom tillverkningen: innovation, hållbarhet och användaren. Nu kanske du tänker att det låter som en massa marknadsförings rappakalja men vi ska nu gå in på anledningarna varför detta är sanning.
telefonbås och tyst rum
arbetsmiljö

Ökat fokus i tyst miljö

Vad är buller, vilka hälsoeffekter har det på oss och vad kan du göra för att sänka bullret? I detta inlägg svarar vi på dessa frågor samt erbjuder olika lösningar för att kunna minimera buller på din arbetsplats. Tysta rum presenteras och är en perfekt ljudisolerande lösning för dig som vill arbeta i lugn och ro.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.