Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor

Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor

Nu kan vi erbjuda korttidshyra för våra tysta rum via våra samarbetspartners. Skapa en avskild plats för samtal, presentationer och möten på event och mässor. Kontakta oss idag för korttidsuthyrning.
Tyst rum i mässmiljö, två män i ett rum som har live podcast i
tre kvinnor i tyst rum på event
två män i tyst rum på mässa

Behöver du privata utrymmen för nästa event?

Upptäck våra telefonbås och tysta rum som du kan korttidshyra för nästa kommande evenemang via samarbetspartners.

Via våra samarbetsparners kan du nu hyra våra telefonbås och tysta rum för en kortare tidssperiod.

Skapa en avskild och bekväm miljö för mer effektiva samtal, presentationer och möten som kan tänkas hållas under ett event.

Observera att detta gäller företag inom eventbranschen.

Skapa Eventmiljöer med Tysta Rum

Söker du efter det ultimata sättet att ta ditt evenemang till nästa nivå? Sluta leta! Våra tysta rum och telefonbås är lösningen du har letat efter.

Skapa Eventmiljöer med Tysta Rum

Varför Välja Belttons Tysta rum Sortiment?

🌐 Flexibel Uthyrning

Oavsett om du behöver korttidsuthyrning eller längre perioder, har vi flexibla alternativ som passar er.

Vi förstår att behoven kan variera från evenemang till evenemang, och därför har vi utvecklat flexibla uthyrningsalternativ. Oavsett om du behöver korttidshyra tysta rum för ett event eller längre uthyrningsperioder för mer omfattande projekt, är vårt mål att erbjuda lösningar som passar perfekt för dig.

Vi strävar alltid efter att göra uthyrningsprocessen smidig och anpassad till dig, så att du kan fokusera på att göra ditt jobb att skapa det mest framgångsrika evenemanget möjligt och göra din kund nöjd.

 

🔊 Tysta och Avskilda Miljöer

Våra tysta rum erbjuder flera möjligheter för tysta och avskilda miljöer under evenemang, inklusive presentationer, möten och workshops. Oavsett om du exempelvis befinner dig mitt i en bullrig mässmiljö.

Vi förstår att ljudnivån på event ofta är hög, men vi strävar efter att hjälpa dig som använder det att behålla fokus när du levererar en pitch eller har en viktig konversation. Med våra tysta rum och dess ljuddämpning kan du vara säker på att du ger ditt allra bästa intryck.

 

💼 Professionell Atmosfär

Våra tysta rum ger en sofistikerad och professionell atmosfär för ditt evenemang.

De är skapade för att erbjuda en exceptionell nivå av professionalism till ditt evenemang. Med noggrant utvalda inredningsdetaljer och modern design strålar våra tysta rum sofistikation och exklusivitet.


 

Varför Välja Oss?

 

Vi är inte bara en leverantör; vi är din partner för framgångsrika evenemang. Vår dedikation till service och kvalitet gör oss till det självklara valet för företagsevent och projekt. Lita på oss för att göra ditt event minnesvärt och produktivt.

 

🌟 Sveriges Största Leverantör

Vi står i en unik position som Sveriges största leverantör av telefonbås och tysta rum. Vi är det självklara valet för företag som behöver tysta och privata utrymmen tack vare vårt starka fokus på kvalitet, innovation och ett brett sortiment från 1 persons bås till 10 persons rum.

Oavsett om det är för samtal, presentationer, arbete eller koncentration, så erbjuder vi en omfattande portfölj av lösningar.

 

📞 Effektiva Samtal

Vi har snabb återkoppling, inom 24h vardagar får du ett svar av oss.

Vi är engagerade i att ge dig en bra upplevelse. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb återkoppling. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder svar inom 24 timmar på vardagar, vilket säkerställer att du alltid har den information du behöver när du planerar ditt evenemang. Vi gör det enkelt för dig att göra kloka beslut och hålla din tidsram.


 

Boka Dina Tysta rum idag

Låt oss vara en del av din nästa framgångshistoria. Kontakta oss idag för att boka våra telefonbås och tysta rum. Tillsammans kommer vi att skapa ett event som imponerar på både kund och deltagare samt överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss nu för att diskutera dina behov och boka dina utrymmen. Din framgång är vår prioritet.

Fyll i Formuläret så återkommer vi inom kort.

Tysta rum i mässmiljö - boka din tysta rum idag