XYRON - Det självklara valet när du vill laminera!

Laminera var och när du vill, XYRON kräver ingen elektricitet eller batterier.
7 Tips För En Hälsosammare Arbetsplats Läsning XYRON - Det självklara valet när du vill laminera! 2 minuter Nästa Lider du av pollenallergi? - AeraMax hjälper dig!

 XYRON -

Det självklara valet när du behöver laminera!

Trött på att stå och vänta på att din varmlamineringsmaskin ska bli varm och tiden det tar att laminera? Då ska du testa XYRON - Kallaminering. Obegränsade möjligheter att laminera när och var som helst! Du behöver ingen elektricitet och ingen uppvärmingstid, därmed spar du både på miljön och din tid! 

Med XYRON kallaminering får du obegränsade möjligheter att laminera var och när som helst. XYRON är ett bra miljöval då du laminerar manuellt och inte är i behov av elektricitet eller batterier. Limmet består av majsstärkelse så du slipper farliga gaser vilket gör den extra bra att ha i skol- och förskolemiljö. Agressivt lim, i kombination med högtrycksvalsar, förbättrar både överförings- och bindningsegenskaper. Placera enkelt föremålet, en ritning, teckning eller sjökort på inmatningsbordet och veva några varv, på några sekunder har du ett färdiglaminerat eller limmat dokument.

Var kan jag använda Xyron kallaminering? Några exempel är på:

Bygget – Plast in dina ritningar och skydda dem från att slitas sönder, skydda dem mot regn och väta. Rulla enkelt ihop din inplastade ritning eller vik ihop den. Med Xyron kallaminering är det möjligt då plasten är betydligt mjukare och mer följsam än traditionell varmlaminering.

Skolan – Var kreativ med Xyrons olika applikationer, laminera, klistra och utforma material helt efter barnens och ditt behov.

Kontoret – Ersätt din sega och illaluktande varmlaminering mot miljövänlig och snabb kallaminering.

Sjön – Skydda dina ovärderliga sjökort från vattenstänk och regn.

Med Xyron får du ett miljövänligare och kreativare alternativ till varmlaminering. Ingen begränsning på lamineringslängd (upp till 91,4m). Miljövänligt lim gjort på majsstärkelse samt brännbar PP-plast som ångas vid förbränning.

Ingen lukt, inget kladd och ingen väntetid. Mata bara in det du vill laminera/klistra, veva på handtaget och skär av. Enkelt, snabbt och smidigt. Maskinen är driftsäker och innehåller inga lösa delar.

Våra maskiner

XYRON 2500 A1

XYRON 1255 A3

XM850PRO A4