We are not "POLLEN" your leg!

Pollensäsongen har redan börjat! Visste du att en av fyra svenskar lider av pollen? Många lider av det helt i onödan för det finns luftrenare som hjälper till att rena luften på pollenpartiklar bla som gör att du mår bättre och slipper äta medicin och ta nässpray och ögondroppar. 

Vi skojar inte - Pollensäsongen har redan börjat! Lider du av allergi och tycker det är tröttsamt att antingen gå och känna sig lite sjuk, känna av besvär i luftvägar, gå med irriterade ögon mm men inte vill stoppa i dig olika mediciner, ta nässpray eller ögondroppar - Då finns en lösning för dig! Nämligen AeraMax Pro. AeraMax Pro är en luftrenare som renar luften på hela 99,97% och fångar både pollenpartiklar, virus, damm, kvalster, bakterier, rök, odörer, avgaser, vägsalt, parfym, städpartiklar mm. 

Visste du att en av fyra svenskar lider av pollenallergi med besvär i ögon och luftvägar? Eller att hälften av dessa orsakas av gräspollen? Själva pollensäsongen kan delas i tre perioder; först våren då lövträden blommar, därefter sommaren med gräspollen och slutligen sensommaren/hösten som är gråbons säsong.

Luftrenare AeraMax Pro är inte bara bra för att ta bort pollenallergi, över 7 miljoner människor dör varje år pga av dålig luft, hela 430 000 människor dör inom EU varje år. Våra lungor får i sig olika partiklar från allt möjligt bla bildäck, kläder, städpartiklar, skrivare, asbest, bakterier, virus, damm, kvalster, sandstormar, vulkanutbrott, industrier, skörd, doftljus, saltpartiklar, alla parfymerade produkter som tvättmedel, parfym och hårprodukter mm. Våra lungor behöver lite hjälp på traven att rena luften för att vi ska må bra. Det är speciellt viktigt för små barn för deras lungor är inte helt färdigutvecklade samt för äldre med nedsatt lungfunktion. Men även alla vuxna behöver ren luft för att må bra. Vi blir otroligt påverkade av luftens kvalitet, det märks av på bland annat din koncentration, om du känner av huvudvärk, trötthet mm, så AeraMax Pro är en bra investering oavsett säsong.

Vi har flera olika modeller av AeraMax Pro:

AeraMax Wulff Edition

AeraMax PRo AM II

 

AeraMax Pro AM III Stand

AeraMax Pro AM IV

 

Just nu har vi kampanj på alla AeraMax Luftrenare, vi erbjuder hela 25% rabatt - Köp en professionell luftrenare från 3 746:- ex moms.

Klicka här för att se hela vårt utbud av AeraMax