Håll dig frisk i höst med AeraMax Pro!

Nio av tio svenskar blir förkylda minst 1 gång per år. Men det går att undvika förkylningar om du renar luften. AeraMax Pro renar luften på hela 99,97% .

Snart är hösten här - och med hösten kommer förkylningar!

Nio av tio svenskar är ofta förkylda minst 1 gång per år! Men det finns sätt för att undvika sjukdomar och förkylningar. 

Med AeraMax Pro luftrenare så renar du luften på hela 99,97%. AeraMax pro renar luften på bl.a. virus, bakterier, pollen, lukter, matos mm.

Forskning visar att du kan minska förkylningar med hela 75% om du har en luftrenare. Du blir även mer produktiv, du får mindre huvudvärk, du blir piggare och en rad andra fördelar.

Det finns en del myter och missförstånd om att det räcker med att torka av ytor i lokaler, klassrum, restauranger, toaletter samt i hemmet. Men det stämmer inte. För att kvalitén skall höjas, måste man även rena luften, då de flesta bakterier, virus samt allergener är luftburna.

Det är där AeraMax Pro kommer in i bilden, för renare luft innebär renare lokaler. 

AERAMAX PRO

Även om vi inte brukar tänka särskilt mycket på inomhusluftens kvalitet, är det något vi bör göra. Inomhusluften innehåller fem gånger mer föroreningar än utomhusluften.

Offentliga och gemensamma utrymmen, såsom kontor, vårdinrättningar och skolor är grogrunder för bakterier, virus, damm och allergener, samt starka kemikalier och lukter.

Vi inser alla behovet av att tvätta händerna och rengöra gemensamma ytor som dörrar, bordsskivor, badrum, etc., men detta är inte tillräckligt. Vi behöver rena luften

SÅ FUNGERAR AERAMAX PRO

1.Ett förfilter tar emot de största partiklarna och föroreningarna. 

 2.Ett kolfilter med granuler som är ekologiska renar luften från dofter såsom odörer, matos, rengöringsmedel osv. 

 3.Äkta HEPA-filter som renar luften på 99,97% av de luftburna föroreningarna* 

 4.PlasmaTrue™ Bipolar Ionisation skapar elektrisk laddning och kan fånga upp de minsta partiklarna och förbättra renandet av luften. *upp till 0,3 mikrometer Den intelligenta sensorn som uppfattar ljud, ljus, rörelse och lukt. EnviroSmart avgör rummets skick och därigenom rena luften optimalt. Detta gör också att AeraMax Professional maskinen får längre hållbarhet på filter och energikonsumtionen blir lägre. AeraMax Professional är konstruerad för permanent installation för vanliga miljöer med dålig inomhusluft. Luftrenaren har ett förstärkt yttre hölje och bygger på överlägsna komponenter, effektiva filter och pålitlig prestanda.

AeraMAx Pro AMII

AeraMax Pro AMII renar upp till 28m2

AeraMax Pro AMIII

Renar upp till 65m2

AeraMAx Pro AMIV

AeraMax Pro AMII renar upp till 130m2