Undvik vab dagar i höst - vi har lösningen! Samt 30% rabattkod!

Nu när hösten är här så kommer även förkylningarna. Det finns sätt att hålla sig frisk. Med en luftrenare från AeraMax som renar 99,97% av alla partiklar i luften så kan du minska vab och sjudagar med upp till 75%.
Håll dig frisk i höst med AeraMax Pro! Läsning Undvik vab dagar i höst - vi har lösningen! Samt 30% rabattkod! 2 minuter Nästa Gravida kan föda i förtid pga dålig luft!

Undvik vab-dagar i höst!

Nu när hösten är här och skolorna startat så kommer förkylningarna som ett brev på posten. Men det finns sätt att minska förkylningar - nämligen med AeraMax luftrenare! AeraMax renar luften på hela 99,97% och därmed på virus, bakterier, pollen, allergener, lukter mm. Många tror att det räcker med att vara noga med att tvätta händerna, men de flesta virus och bakterier sprids via luften, därmed måste även luften renas. Forskning visar att de skolor, hem och kontor som har luftrenare kan minska sjukdagar med mer än 75%.

Just nu erbjuder vi våra kunder 30% rabatt på luftrenare AeraMax Wulff Edition. Använd koden HOST30 i kassan så dras rabatten av. Gäller tom 180909 och endast i vår webbutik

AeraMax Wulff Edition!

Ultra tyst drift och nattläge med dimmade lampor för ostörd sömn. Fyrstegs reningssystem som fångar 99,97% av luftburna partiklar så små som 0,3 mikrometer, inklusive pollen och andra allergener, dammkvalster, mögelsporer, cigarettrök och dofter/partiklar från djur. AeraMax har AeraSafe Antimicrobial behandling - inbyggt skydd mot lukter orsakade av bakterier, mögel och svampar tillsammans med HEPA - filter. AeraSmart sensor övervakar luftkvaliteten och justerar automatiskt fläkthastigheten för att hålla din luft ren. Blåått, gult och rött ljus indikerar renhet av din luft. Aera + läget är utformat för allergiförhållanden och ökar luftflödet med 50% för att ta nort allergener från luften. Indikatorer låter dig vet när det är dags att byta ut filter (Carbon och True HEPA filter). 

Rekommenderas för rum på 18 kvm