BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

Läs om hur BIC stärker ergonomin på sitt Göteborgskontor genom att välja Belttons Therapod Kontorsstolar. BIC delar sin positiva erfarenhet, betonar kontorsstolarnas enkelhet och hur de har minskat ryggsmärta. Läs om BIC:s förtroendefulla partnerskap med Beltton och få inspiration för att förbättra ditt eget företags arbetsmiljö.

BIC valde kontorsstolar från Beltton

BIC är en internationell koncern som är känt för att skapa innovativa, högkvalitativa produkter som gör livet enklare. Företaget grundades redan 1945 och är idag en global aktör. Idag är BIC ett av de mest erkända varumärkena i världen. 

 

I dagens snabbt föränderliga arbetsmiljö har BIC på sitt kontor i Göteborg förstått att det blivit nya realiteter på kontoren efter pandemin.
 

 Lisa Persson-Kunnari, marknadskoordinator på BIC och delaktig i Office management, delade insikten om vikten av ergonomi, i deras arbetsmiljö på kontoret. Vilket ledde BIC till att söka efter nya kontorsstolar för att stödja anställdas hälsa och produktivitet. 

BIC valde kontorsstolar från Beltton

Therapod kontorsstol gör skillnad för ryggbesvär

Vetrospace Telefonbås

 

Beltton har varit en pålitlig partner för BIC under en lång tid och efter en noggrann utvärdering och samråd valde BIC att investera i ergonomiska kontorsstolar från serien Therapod.

 

Therapod känt för sina avancerade ergonomiska lösningar och individ anpassade inställningar, passade perfekt för BICs behov och arbetsmiljö. 

 

För en del kan det upplevas överväldigande med alla funktioner och fördelar med Therapod stolarna men Lisa understryker betydelsen av Therapod kontorsstolarnas lätthanterlighet och förmåga att anpassa sig till individuella preferenser: 

 
” Therapod är väldigt enkel att hantera, man hittar knapparna lätt. Det går att höja och sänka lätt och låsa stolen i fastläge och det är lätt att öppna upp den i gungläge”. 

 
Lättheten med dessa kontorsstolar trotts avancerade inställningar har visat sig vara särskilt gynnsamt för deras arbetsmiljö. I sin förklaring belyser hon den dynamiska naturen på deras kontor, där bestämda platser ibland lämnas åt sidan när medarbetare väljer att flytta sig närmare sina kollegor för att främja en närmare samhörighet. 
 

Detta uttrycker BIC:s behov av flexibilitet och individuella justeringar i kontorssolarna för att möjliggöra smidiga omplaceringar och därmed skapa en mer samarbetsvillig och trivsam arbetsplats. Lisa's berättelse stärker fördelarna med Therapod kontorsstolarna genom att lyfta fram deras praktiska anpassningsförmåga som svarar på det dynamiska arbetsklimatet på BIC:s kontor. 

Therapod gör skillnad för ryggbesvär

Lisa delar med sig av sin erfarenhet av deras tidigare kontorsstolar jämfört med de nya Therapod kontorsstolarna från Beltton. 
 
Lisa har förslitningsskador i ryggen från tidigare arbete och efter att ha använt Therapod kontorsstolen upplevde hon en markant förbättring. Den första stolen ledde till ökad ståtid under dagen och resulterade i obehag i ryggen. Med den nya kontorsstolen upplever Lisa minskad ryggsmärta, mindre behov av lika lång ståtid samt en förbättrad arbetskomfort. 
 

Lisa rekommenderar kontorsstolen och uttrycker: 

“Dessa kontorsstolar uppfyller sitt syfte, du kan framförallt sitta bra i denna ergonomiska stol. Den är även lätt att ställa in efter dina behov”

 

Genom att prioritera ergonomi och investera i Therapod Kontorsstolar har BIC stärkt sina anställdas arbetsmiljö och välmående. 

BIC:s erfarenhet av att handla med Beltton

Lisa delar sin positiva erfarenhet av köpprocessen med Beltton och betonar vikten av den personliga service och bra återkoppling hon fått i bemötande av Beltton. 

BICs erfarenhet av att handla med Beltton
Telefonbås i lunchrummet hos Volumental

Vill ni också investera i ergonomiska kontorsstolar?

 

Önskar ditt företag, likt BIC, att förbättra era ergonomiska förhållandena och främja ökat välbefinnande på arbetsplatsen? Kontakta oss på Beltton för rådgivning eller offert och upplev fördelarna med att investera i ergonomiska kontorsstolar eller andra ergonomiska lösningar som passar era specifika behov. Varmt välkommen att  kontakta oss.

 
Utforska våraKontorsstolar  här. 

Läs fler  kundcase  här.