HNS förlossningssjukhus valde tysta rum från Vetrospace

HNS förlossningssjukhus valde tysta rum från Vetrospace

HNS förlossningssjukhus i Esbo använder tysta rum från vårt varumärke Vetrospace för att garantera tryggheten för de som föder. Läs om hur personalen valde kapslarna för att öka patientsäkerheten och hur patienter ger positiv feedback på dess funktionalitet.
Sibbo kommun ville förnya sina lokaler med tysta rum Läsning HNS förlossningssjukhus valde tysta rum från Vetrospace 1 minut Nästa Ett produktivt kontor i Frankrike

HNS (Helsingfors och Nylands sjukhusdistrikt) förlossningssjukhus som ligger i Esbo, Finland, valde att beställa specialiserade antimikrobiella kapslar. Tre för medicinska ingrepp och en för att användas som kontor. Syftet med detta projekt var att erbjuda isoleringsutrymmen för att garantera tryggheten för de som föder.

Tysta Rum - HNS (Helsingfors och Nylands sjukhusdistrikt) förlossningssjukhus

Det föddes över 4000 barn på Esbos förlossningssjukhus under 2019, en period då det saknades specialiserade isoleringsutrymmen.


För sjukhuspersonalen inkluderade urvalskriterierna snabb hjälp med begränsad kapacitet på avdelningar och behandlingsanläggningar, säkerhet, användarvänlighet och, naturligtvis, ökad patientsäkerhet.

HNS Förlossningssjukhus

M.D. Leena Rahkonen från Helsingfors Universitetssjukhus berättar hur de har fått positiv feedback från patienter och beröm för utrymmenas funktionalitet.

Patienternas åsikter innefattar:

"Effektiv ventilation med rätt nivå av integritet och ljudreducering"

"Ett bekvämt och lugnt utrymme samt ett funktionellt allroundpaket."

Är du också intresserad av en liknande lösning? Kolla in vårt breda sortiment här eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare