Ett produktivt kontor i Frankrike

Ett produktivt kontor i Frankrike

Läs om varför Askia i Frankrike valde tysta rum från Vetrospace och hur de använder tysta rum i sin verksamhet.

Vetrospace fick förtroendet av Askia att erbjuda lösningar för deras omstruktureringsprojekt på deras huvudkontor i Paris, Cœur d'Orly, Frankrike.

Syftet med projektet var att samla all personal på en plats för att förbättra samordningen och effektiviteten i arbetet och interaktionen mellan support- och ledningsteam.

Askia Telefonbås

Charles Richer från Grand Orly Seine Bièvre förklarar varför han valde Vetrospace, "Vi valde Vetrospace på grund av den höga kvaliteten på deras sortiment av produkter som erbjöds till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kvaliteten på materialen som används för att bygga Vetrospace-enheter är de bästa inom den marknadssegmentet, vilket är viktigt för oss när det gäller akustisk isolering.

Dessutom gjorde professionaliteten hos all personal att vi kände oss förstådda och trygga."

Tysta rum hos Askia

Efter flera veckor är teamet på Askia mycket nöjda med sina nya tysta rum. De känner att för deras team är deras urval av Vetrospace M-enheter de bästa eftersom de möjliggör små workshops och spontana möten.

"Teamet har varit mycket professionellt, och leveransen och installationen var mycket enkla och smidiga och utfördes i tid," säger Charles.

Vetrospace unika tysta rum förbättrar effektiviteten och välbefinnandet i Paris.

Är du också intresserad av en liknande lösning? Kolla in vårt breda sortiment här eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare