Kundcase campus nyköping

En levande mötesplats - Campus Nyköping

Vi på Wulff Beltton vill gärna veta vilka våra kunder är och lära känna dem bättre. Därför är det också av stort intresse att veta hur deras upplevelse av telefonbåsen är, hur de kan ha förbättrat arbetsmiljön och hur de har gjort skillnad.

Campus Nyköping är en levande mötesplats där alla kan börja sin resa mot ett nytt liv. De är dedikerade till att ge studenter och personal en inspirerande studie- och arbetsmiljö. Campus Nyköping arbetar strategiskt för att identifiera framtida arbetsmarknadsbehov inom olika yrken. Resultatet är att de kan erbjuda utbildningar baserade på arbetsmarknadens verklighet där målet är att studierna ska leda till jobb.

Campus Nyköping vände sig till Wulff Beltton eftersom de hade upplevt problem med arbetsmiljön. Anställda vid yrkeshögskolan sitter i öppna kontorslandskap och kan därför inte alltid ta emot telefonsamtal eller koppla upp sig till ett teams-möte när de vill. De upplevde besvär med ljudnivån och brist på avskildhet.

För att lösa detta problem placerade Campus Nyköping ut två stycken SPACE Telefonbås i deras nya loungerum. Telefonbåsen gav de anställda en tyst plats där de kan koppla upp sig utan att bli störda av varandra.

 

Telefonbåsen betalar av sig snabbt

När det kommer till kostnaden till telefonbås resonerade enhetschefen på Campus Nyköping följande:

“Då har vi snart sparat in dem tänker jag. Eftersom vi har många utbildningar i flera satellitorter… Så istället för att åka fram och tillbaka kan lärare sitta i telefonbåsen. Då sparas både tid och bensin som är bra… för om man ser vad lärarna kostar per timma, restid och miljöpåverkan så har båsen nog redan betalat av sig.”

Telefonbåsen uppfyller dess funktion och medarbetarna är väldigt nöjda. Det enda som enhetschefen säger att de ångrar är att de borde ha valt alternativet med ergonomiska möbler, men att de kommer att ta med sig den reflektionen till framtida investeringar i flera telefonbås.

Space ljuddämpning levde upp till förväntningarna

Vid val av telefonbåsmodell gjorde Campus Nyköping en avvägning mellan funktion, kvalitet och pris tillsammans med Wulff Beltton. Vi kom överens om att SPACE var mest passande för deras behov.

Personal på Campus Nyköping berättade att Space ljuddämpning levde upp till deras förväntningar. Det finns en entusiasm på arbetsplatsen där alla säger till varandra att de ska gå och testa de nya telefonbåsen. Hon berättade om en specifik händelse när de hade visat det nya loungerummet och gick runt i rummet men inte märkte att någon satt i en av telefonbåsen och uppgav “...då satt hon där i möte och jag hade inte alls tänkt på henne. Antar att hon hade högtalare så att jag borde hört hennes motpart men det gjorde jag inte. Det är ett bra betyg på ljuddämpningen”.

Med dem avslutande orden ser vi fram emot att fortsätta ett gott samarbete med Campus Nyköping. Vi hoppas även att vi får träffa fler av våra kunder i framtiden ute på deras arbetsplatser.

Kolla in vårt breda sortiment av tysta rum och telefonbås här.