Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd

Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd

Efter användningen av Belttons självhäftande golvskydd, har Agermax helt övergivit traditionell mjölkpapp. Efter att ha arbetat med både de vita och gråa varianterna lyfts flera fördelar med golvskyddet. Vilket har resulterat i en betydande förbättring av deras arbetsprocesser och effektivitet.

BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar Läsning Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd 5 minuter

Upplevelsen av Självhäftande Golvskydd

Agermax specialiserar sig på snygga och praktiska lösningar både för företag och hem inom snickeri och interiör. Marcus, VD på Agermax, delar sina erfarenheter av övergången från traditionell mjölkpapp till det innovativa självhäftande golvskyddet. I detta kundcase lyfts Agermax senaste framgångsrika projekt i ett par nyrenoverade sjöbodar på västkusten med hjälp av Belttons självhäftande golvskydd.

Innan Agermax övergick till användningen av Belttons självhäftande golvskydd, förlitade de sig under många år på den traditionella mjölkpappen för sina renoveringsprojekt och möbeltillverkning. 

Nu, med användningen av Belttons självhäftande golvskydd, har företaget helt övergivit mjölkpappen. Agermax har testat både de vita och gråa självhäftande golvskydden, och enligt Marcus är de "helt enastående." Han framhäver flera fördelar med rullarna jämfört med mjölkpapp, inklusive lätta att bära, den självhäftande funktionen och tidsbesparande.

Upplevelsen av Självhäftande Golvskydd

Jämförelse med Mjölkpapp

När det kommer till jämförelsen med mjölkpapp är Marcus tydlig med att peka på nackdelarna med dess tyngd, svårigheter att rulla ut, behovet av större tejpningsmängd samt risken för paper-cuts. Enligt Marcus sparar det självhäftande golvskyddet inte bara tid och kroppsansträngning utan även pengar.

Fördelarna med det självhäftande golvskyddet är många, och Marcus delar sina egna insikter:

“Det är en billig försäkring också... Det kanske är bättre att skydda lite för mycket och lite extra för du vet aldrig vad som händer. Även om du har koll på dina grejer så kan oväntad situationer uppkomma som att du har kallat in en elektriker på ditt uppdrag, så tappar han något verktyg vilket du då blir ansvarig för."

Effektivisering av Arbetsprocesser

Effektivisering av Arbetsprocesser självhäftande golvskydd före
Effektivisering av Arbetsprocesser självhäftande golvskydd efter

En framträdande faktor i Agermax’s framgång med Belttons självhäftande golvskydd är den avsevärda effektiviseringen av deras arbetsprocesser. Marcus framhäver hur dessa produkter har minimerat den tidigare krävande och tidsödande processen med att installera mjölkpapp. 

Snabb Installation och Enkelhet

Det har visat sig vara en tidsbesparande lösning eftersom behovet av noggrann tejpning elimineras och istället ökar den övergripande smidigheten i installationen av det självhäftande golvskyddet. Entusiastiskt berättar Marcus hur han, med hjälp av det självhäftande golvskyddet, på bara 5-10 minuter täckte en hel våning i sjöboden jämfört med det betydligt mer tidskrävande arbetet med att skära, placera ut mjölkpapp och tejpa.

Minskad Ansträngning och Ergonomiska Fördelar

En annan betydande fördel som upplevts av Agermax är den minskade fysiska ansträngningen. Att det självhäftande golvskyddet väger betydligt mindre än de traditionella rullarna med mjölkpapp. Golvskyddsrullarna är alltså inte lika ansträngande att bära på, fram och tillbaka på byggen. Men det har även ergonomiska fördelar för arbetarna eftersom momentet att böja sig ner elimineras eftersom du inte behöver tejpa. Vilket minskar belastningen på arbetarnas knän och rygg.

Återanvändning och Ekonomiska Fördelar

Det självhäftande golvskyddets återanvändbara egenskap har också varit en effektiv resurs för Agermax. Marcus framhäver hur detta inte bara är miljövänligt utan även ekonomiskt fördelaktigt då det ger möjligheten att spara på materialkostnader och minskar avfallet.

Undvikande av Extrajobb och Minskad Risk

Enligt Marcus har det självhäftande golvskyddet inte bara förbättrat effektiviteten utan också minskat risken för extra arbete. Genom att undvika skador på golv och väggar har Agermax kunnat undvika kostsamma reparationer och därmed ytterligare arbete som skulle krävts för att åtgärda skador orsakade av traditionella täckmaterial som mjölkpapp. Marcus förklarar:

“Mjölkpapp är sämre, då allt ska tejpas…och ja ändå är det lustiga att många använder fortfarande mjölkpapp. Jag förstår att priset kan ha något med det och göra, att vid första anblicken kan det verka som en billigare produkt jämfört med självhäftande golvskydd. Men det självhäftande golvskyddet kan faktiskt ge dig en betydande tidsbesparing och den sparade tiden kan investeras på annat håll, vilket i slutändan innebär sparade pengar.”

Utforska möjligheterna mot en effektivare arbetsmiljö

Utforska möjligheterna mot en effektivare arbetsmiljö

Har du fler frågor eller önskar mer information om Belttons självhäftande golvskydd och hur det kan förbättra din arbetsplats? Tveka inte att kontakta oss och våra experter. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur det självhäftande golvskydd kan bli en praktisk tillgång för ditt företag.


Se annat urval i Byggsortimentet:

Täckmaterial
Byggprodukter

Byggbelysning

Läs fler kundcase