Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental

Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental

För att möta det ökande behovet av mötesrum och privata utrymmen på kontoret, vände sig Volumental till Wulff Beltton för att investera i telefonbås.
Tysta rum i kontorslandskap har stärkt Vi-känslan hos Kommuninvest Läsning Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental 3 minuter Nästa BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

Volumental investerade i telefonbås

Volumental är ett ledande techbolag baserat i Stockholm. Som världens ledande leverantör av FitTech har Volumental skannat mer än 45 miljoner fötter och använder sin mjukvara och hårdvara för att hjälpa kunder att hitta bättre passande skor, vilket ökar försäljningen, minskar returer och skapar en friktionsfri upplevelse.

Sedan företaget grundades 2012 har Volumental växt betydligt och har nu mer än 80 heltidsanställda. Samtidigt som teamet har vuxit har också kraven på Volumentals kontor ökat. För att uppnå bästa balans mellan samarbete och fokuserat arbete beslutade Volumental nyligen att köpa flera ljudisolerande telefonbås & tysta rum till sitt kontor i Stockholm och valde Wulff Beltton som sin leverantör.

Telefonbås placerat på Volumentals kontor

Alice Wristel, kontorschef på Volumental, förklarar:

 "Eftersom vi är ett växande team är det verkligen viktigt för oss att våra kollegor har den plats de behöver för både digitala och fysiska möten. Videomöten och telefonsamtal har blivit allt vanligare och vi ville att vår arbetsplats skulle anpassa sig till den utvecklingen.”

Vetrospace telefonbås i modellen xs
Telefonbås i lunchrummet hos Volumental

Vetrospace Telefonbås och Tysta rum

Volumental valde att köpa tre telefonbås från Vetrospace i modellen XS, i samråd med Wulff Beltton, för att skapa privata utrymmen för telefonsamtal och koncentrerat arbete utan att förändra det befintliga landskapet på vårt kontor alltför mycket.


Alice Wristel uppger att telefonbåsen är mycket välgjorda - de ser bra ut och känns mycket stabila. De bidrar till den lugna atmosfär som vi gillar att ha här på kontoret, särskilt eftersom de begränsar ljud och störningar.

Vetrospace Telefonbås

“Det var enkelt att lägga till telefonbåsen i vår befintliga bokningskalender för mötesrum, och vi har upptäckt att de är mycket populära bland vårt team.”


Köpprocessen var enkel och effektiv, tillägger Alice.

"Att handla med Wulff Beltton var ett nöje. All deras kommunikation var snabb och tydlig. Vi uppskattade hur smidigt det var från första kontakten till att få telefonbåsen installerade på vårt kontor."

Är det dags för er arbetsplats att göra samma effektivisering?

Ta steget och investera i tysta rum och telefonbås för att uppleva den positiva arbetsmiljön de skapar och främja era medarbetares välmående. Välkommen att kontakta oss för rådgivning eller offert.
 

Läs fler kundcase från andra nöjda kunder som också köpte telefonbås nedan: