Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön

Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön

Livingroom Coworking space har skapat en modern arbetsplats i Gustavsbergs hamn där människor trivs och känner sig inspirerade.

Med en noga genomtänkt estetisk inredning är detta ett coworking-space som verkligen inspirerar.

INEX Partners, logistikcenter Läsning Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön 3 minuter Nästa En levande mötesplats - Campus Nyköping

På detta kontor kan du arbeta i en modern och dynamisk arbetsmiljö och dela din tid med likasinnade människor. Med sina 500 kvadratmeter av kreativa utrymmen har detta coworking-space allt du behöver för att driva ditt företag framåt i en fantastisk miljö.

Livingroom Varmdö Hide Telefonbås

En viktig del av arbetsmiljön är akustiken, särskilt i ett öppet kontorslandskap som Livingroom Coworking Space. För att möta denna utmaning kontaktade Linda på Livingroom Coworking Space Wulff Beltton.

Efter en noggrann övervägning av olika alternativ valde Livingroom Coworking Space att investera i HIDE telefonbås från Wulff Beltton. De valde dessa bås eftersom de var prisvärda och gick att få med ekfanér som material på ytterväggarna, vilket passade perfekt in i det moderna kontorslandskapet.

Hide SIngle med eksidor

Telefonbås bidrar med respekt för en tystare miljö 

Telefonbåsen står i ett av kontorets mest uppskattade rum som kallas “kyrkan”. Rummet har en takhöjd på 5 meter och väggarna kläs med otroliga fönster med vackert ljusinsläpp. Rummet i sig rymmer 24 kontorsplatser och man har därför placerat två stycken telefonbås för att de som sitter på kontoret ska kunna ta samtal och längre möten utan att störa andra som arbetar i samma rum.

Hide Single telefonbås

Dan som hyr en plats på kontoret uppger att han använder telefonbåsen flitligt. När Dan fick beskriva telefonbåsen och vad de tillför arbetsplatsen uppger han: “Dem bidrar till en tystare miljö där man visar respekt för varandra”. Vilket intygas av en annan kvinna som hyr plats på kontoret 2 dagar i veckan. Hon säger att hon inte använt dem mycket själv, men säger att många andra gör vilket hon tycker är bra för att slippa bli störd.

Telefonbåsen används huvudsakligen till telefonsamtal. Linda som jobbar och underhåller kontoret uppger att syftet varför dem skaffade telefonbåsen var:

“Eftersom det är ett öppet kontorslandskap ska man kunna prata ostört och inte störa andra”

Telefonbås bra för telefonsamtal eller privata möten

Wulff Beltton hjälpte även till att ordna med installationen av telefonbåsen och Linda är mycket nöjd med bemötande och service under hela köpprocessen. Telefonbåsen har verkligen bidragit till att förbättra arbetsmiljön på Livingroom Coworking Space. Telefonbåsen har gjort det möjligt för människor att arbeta i en mer ostörd och tystare miljö när de behöver ta samtal eller ha privata möten.

Hide Telefonbås i Gustavsberg

Sammanfattningsvis är Livingroom Coworking Space en plats där människor kan arbeta i en inspirerande miljö och känna sig som en del av en gemenskap. Det är en arbetsplats där detaljerna spelar roll och där allt är noggrant genomtänkt för att skapa en produktiv och kreativ arbetsmiljö. Telefonbåsen är ett bra exempel på hur en enkel lösning kan göra stor skillnad för att skapa en bättre arbetsmiljö för människor som arbetar i ett öppet kontorslandskap.

Drömmer du om en lugnare och mer produktiv arbetsplats? Utforska vårt imponerande utbud av tyst rum här!