Världens Mest Produktiva Utrymmen

En VETROSPACE är mer än bara ett mötesbås - det är en produktiv, privat och säker plats för arbete, möten och samarbete i öppna kontor, offentliga utrymmen, hälsoinrättningar och mer. Med ett tyst rum från VETROSPACE kan du skapa en tyst och avskild arbetsmiljö som hjälper dig att fokusera och öka din produktivitet, oavsett var du befinner dig.

Ett flexibelt rum inuti ett rum

För att möta den ökande efterfrågan på små ljudisolerande tysta rum för både individer och grupper, har vi utvecklat en serie fristående, hållbara utrymmen med utmärkt luftkvalitet och exceptionell ljudisolering.

Varför VETROSPACE?

Håll dig produktiv

Utmärkt luftkvalitet och desinficerande belysning förstärker din produktivitet och kreativitet.

Våra tysta rum är utrustade med ett helautomatiskt intelligent ventilationssystem som kontrollerar CO2-nivåer och inkluderar inbyggd luftkonditionering, för att säkerställa att du är bekväm och kan fokusera.

Förbli diskret

Ljudisolering är av största vikt för oss och vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa ljudisolerade tysta rum. Som tillval kan du utrusta rummen med smart dimbart glas som garanterar att dina möten och telefonsamtal förblir privata, även i en offentlig miljö eller öppet kontorslandskap.

Vi förstår vikten av konfidentialitet och integritet, och våra ljudisolerade bås är designade för att säkerställa just detta. Med vår teknologi kan du känna dig trygg och koncentrera dig på dina arbetsuppgifter, utan störningar från omgivande ljud eller distraktioner.

Håll dig säker

Våra tysta rum är försedda med avancerade ventilationssystem och antimikrobiell belysning och beläggning som, i kombination, effektivt neutraliserar 99,9 % av farliga virus, bakterier och partiklar.

Dessa unika egenskaper säkerställer en ren och hälsosam miljö för dig att arbeta i och minskar sjukfrånvaro.

Ett tyst rum för varje utrymme

Våra mångsidiga, hygieniska och ljudisolerade tysta rum är perfekta för kontor och offentliga utrymmen, industrimiljöer, kundtjänstställen och sjukvårdsinrättningar. De kan också användas som en sändnings- eller streamingstudio.

Kontor och offentliga utrymmen

Utforska

Sjukvårdsanläggningar

Utforska

Industri

Utforska

Radio & TV-sändning

Utforska

Mötesplatser

Utforska

Gör mer med ditt utrymme

Söker du efter ett stilla rum där du kan fokusera och arbeta på egen hand, eller kanske en inspirerande atmosfär som utgör en perfekt inramning för ditt kommande viktiga möte? Vårt utbud av ljudisolerade bås kommer i en mängd olika storlekar, så välj det som passar dina behov bäst.

VETROSPACE XXL

 • B410 / D310 / H240 cm
 • 1-10 personer
UTFORSKA

VETROSPACE XL

 • B310 / D310 / H240 cm
 • 1-8 personer
UTFORSKA

VETROSPACE L

 • B310 / D210 / H240 cm
 • 1-6 personer
UTFORSKA

VETROSPACE M+

 • B210 / D210 / H240 cm
 • 1-4 personer
UTFORSKA

VETROSPACE M

 • B210 / D160 / H240 cm
 • 1-3 personer
UTFORSKA

VETROSPACE S+

 • B210 / D130 / H240 cm
 • 1-2 personer
UTFORSKA

VETROSPACE XS

 • B110 / D110 / H225 cm
 • 1 person
utforska

Skapa ditt egna unika mötesbås

Eftersom våra hållbara, högkvalitativa lösningar är modulära, kan du snabbt och enkelt skapa ditt idealiska utrymme. Vi kan skapa utrymmen upp till 100m2

Något speciellt i åtanke? Låt oss bygga din ljudisolerade montern du behöver.

Vi är här för att hjälpa dig

Skapa ditt tysta rum

Hitta, planera och designa rätt lösning för dina behov.

Planering och installation

Få den vägledning du behöver för att planera din mötespod och dra nytta av snabb installation.

Underhåll

Få support under hela din pods livscykel, från design till underhåll.

Framgångsberättelser

Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd
kundcase

Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd

Efter användningen av Belttons självhäftande golvskydd, har Agermax helt övergivit traditionell mjölkpapp. Efter att ha arbetat med både de vita och gråa varianterna lyfts flera fördelar med golvskyddet. Vilket har resulterat i en betydande förbättring av deras arbetsprocesser och effektivitet.
BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

Läs om hur BIC stärker ergonomin på sitt Göteborgskontor genom att välja Belttons Therapod Kontorsstolar. BIC delar sin positiva erfarenhet, betonar kontorsstolarnas enkelhet och hur de har minskat ryggsmärta. Läs om BIC:s förtroendefulla partnerskap med Beltton och få inspiration för att förbättra ditt eget företags arbetsmiljö.
Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental
telefonbås

Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental

För att möta det ökande behovet av mötesrum och privata utrymmen på kontoret, vände sig Volumental till Wulff Beltton för att investera i telefonbås.