Floorguard Golv & Trappskydd!

Floorguard är det nya sättet att skydda golv, trappor och bänkskivor under renovering och är en av våra mest omtyckta och mest sålda produkter.  De är vätsketäta och självhäftande universalfiberdukar. Du värnar även om miljön om du använder floorguard eftersom att du efter användning enkelt rullar ihop och sedan rullar ut till nästa jobb. 

Floorguard Golv & Trappskydd!

Floorguard är det nya sättet att skydda golv, trappor och bänkskivor under renovering och är en av våra mest omtyckta och mest sålda produkter.  De är vätsketäta och självhäftande universalfiberdukar. Du värnar även om miljön om du använder floorguard eftersom att du efter användning enkelt rullar ihop och sedan rullar ut till nästa jobb. Dessutom spar du mycket tid på att slippa allt krångel med vanlig mjölkpapp och tejp. Risken att spackel, färg och smuts ska förstöra underlaget är dessutom minimal. I trappor är det betydligt enklare och även säkrare att använda floorguard än traditionell mjölkpapp då du inte riskerar att halka lika lätt. Floorguard går även att få med egen logga,  så du kan marknadsföra ditt företag under tiden du är på olika uppdrag. Det finns en del olika varianter och storlekar beroende på vilket underlag eller arbete du ska utföra. 

Floorguard

FLOORGUARD SJÄLVHÄFTANDE GOLV & TRAPPSKYDD

Floorguard är en fiberduk med utmärkt skydd mot fukt, länkhjul och fallande verktyg.

Produkten lämpar sig för olika golv och trappor i diverse material samt olika ytor såvida dessa är torra som exempelvis parkett-, laminat- eller plastgolv.

Floorguard Standard tillverkas av återanvända polyesterfibrer och är speciellt avsedd för bygg-, ombyggnads- och inredningsarbeten. 

Finns i 3 olika bredder, 0,65M, 1M samt 2M bred.


WULFF FLOORGUARD 1130 SJÄLVHÄFTANDE FIBERDUK 1 X 25M

Säker täckning av prefabricerade betongelement vid byggarbeten.

Prefabricerade betongelement kan även under byggarbeten täckas över på ett säkert sätt! Med Floorguard 1130 - ett speciellt för detta avseende framtaget självhäftande skydd mot skador genom bl a byggavfall, fallande verktyg, stämp och monteringsstöd, vatten och färg.

Floorguard 1130 är en slitstark, fast fiberduk i 3 lager med självhäftande impregnering. Standardmåttet är 1 m x 25 m.


WULFF FLOORGUARD 1120 SJÄLVHÄFTANDE FIBERDUK 1 X 25M

Genomsläpplig, självhäftande fiberduk för nylagda golv.

Floorguard 1120 är en enastående, självhäftande fiberduk, speciellt avsedd för att skydda golv och trappor av natursten och trä som inte torkat helt.

Tack vare att den har försetts med en högeffektiv skyddsfilm kan underlaget täckas över redan under torktiden.

Därmed ger Floorguard 1120 en avsevärd tidsbesparing vid invändiga bygg och renoveringsarbeten.

Floorguard 1120 har en ånggenomsläpplighet på 1,2 liter per kvadratmeter inom 24 timmar. 


Floorguard Movie

Missa inte hur smidigt och enkelt det är att använda floorguard golv & trappskydd! 

 

don´t miss out

Feel free to follow us on our social media channels!