Välkommen till vårt showroom i Nyköping!

Besök oss och upplev våra fantastiska kontorslösningar som kommer att förvandla din arbetsplats till en produktiv och bekväm miljö.

Tysta rum och telefonbås

Utforska våra olika modeller av tysta rum och telefonbås som är utformade för att skapa en lugn och avskild plats för dig att fokusera på ditt arbete, hålla konfidentiella samtal eller bara ta en paus från kontorets ljud och rörelse.

Ergonomiska stolar

Sätt dig ner och känn skillnaden med våra ergonomiska stolar, designade för att ge optimal komfort och stöd för din kropp under långa arbetsdagar. Våra experter hjälper dig att hitta den perfekta stolen för just dina behov.

Höj- och sänkbara skrivbord

Se och prova våra prisvärda höj- och sänkbara skrivbord som ger dig möjligheten att variera din arbetsställning under dagen. Välj mellan olika storlekar, material och färger för att hitta det perfekta skrivbordet för ditt kontor.

Besök vårt showroom idag!

Kom förbi vårt showroom i Nyköping och låt våra experter guida dig genom vårt sortiment av högkvalitativa kontorslösningar. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar din arbetsplats och budget.

Adress: Åkerbärsvägen 26, 611 38 Nyköping
Öppettider: Måndag - Fredag kl. 08:00 - 16:00

Boka ett besök för personlig rådgivning eller kom förbi när det passar dig. Vi ser fram emot att träffa dig!

Boka personlig rådgivning

Kontakta oss här så återkommer vi så snart vi kan.