HSM Dokumentförstörare

Allt du behöver veta

Vilka är riskerna och fördelarna med hemmakontoret?

Fördelarna med ett hemmakontor/arbetsstation hemma är uppenbara. Den anställde behöver inte längre resa till och från kontoret, vilket sparar tid och kostnader.

Produktivitetsnivån ökar, eftersom det inte finns någon distraktion från andra kollegor eller från bruset som uppstår vid öppna kontorslandskap som blir vanligare och vanligare.

Hemmakontoret främjar därför koncentrerat och produktivt arbete.

Men att arbeta hemifrån medför också vissa risker. Särskilt när det gäller dataskydd och datasäkerhet.

Reglerna och föreskrifterna i GDPR är fortfarande giltiga på hemmakontoret när det gäller personuppgifter.

Kartongåtervinnare

Packa miljövänligt till lägre kostnad! 

Låter det för bra för att vara sant? Med kartongåtervinnare som HSM ProfiPack återanvänder du wellpaplådor som annars slängs eller körs till återvinningen. Få helt nytt packmaterial och ersätt eller komplettera bubbelplast mm. Du kan minska dina inköp av plast från dag ett och kan packa helt miljövänligt utan att betala för packmaterial.

HSM Dokumentförstörare

Köp eller hyr HSM dokumentförstörare med snabb leverans från oss på Wulff Beltton, vi är experter på dokumentförstörare.

HSM har tillverkat dokumentförstörare sedan 1981 och är välkända för deras extremt höga kvalité. HSM är ett utmärkt val för dig som vill ha en dokumentförstörare som bara ska fungera år efter år utan att behöva tänka på överhettningar och andra begränsningar.

Hos oss hittar du dokumentförstörare i den högsta säkerhetsklassen P-7 och passar när det ska vara omöjligt att kunna återställa dokumentet som strimlats i tusentals bitar.

Vi har också extra stora dokumentförstörare för krävande uppgifter.

Vill du ha hjälp att hitta rätt modell för dig, kontakta oss så hjälper vi dig.