Stå upp när du jobbar och känn fördelarna

Med ett höj och sänkbart skrivbord kan du variera din arbetsdag genom att varva sittande och stående arbete. Fördelarna med att stå upp är enorma, du stärker upp hela kroppen och får en bättre hållning.

Med ett höj och sänkbart skrivbord kan du variera din arbetsdag genom att varva sittande och stående arbete. Fördelarna med att stå upp är enorma, du stärker upp hela kroppen och får en bättre hållning. Du förbränner också mycket mer kalorier jämfört om du endast sitter ned. 

Skrivbord

Vi har valt att göra det enkelt för dig och erbjuder ett utmärkt höj & sänkbart skrivbord som är superenkelt att montera och installera. Vårt skrivbord har inbyggda motorer i varsitt ben vilket gör installationen betydligt enklare och snabbare än de flesta andra borden på marknaden. En annan fördel är att man slipper balken som kapar massor av utrymme under bordet.

Stäng ute ljudet

Glöm inte de viktiga tillbehören för att göra din nya arbetsplats komplett. Du kan t. ex. fästa en anpassad bordsskärm och stänga ute ljud som absorberas och få en insynskyddad oas.

Stå bekvämt

Sist men minst lika viktig för att kunna stå en längre tid utan att få ont i fötter och knän, bör du kompletera ditt höj och sänkbara skrivbord med en sviktbräda eller arbetsplatsmatta. Sviktbrädan är vår absolut mest komfortabla produkt att stå på. De fyra kuddarna som sitter i varsitt hörn dämpar effektivt vikter upp mot 150kg och är stabil men utmanar samtidigt kroppen som måste stabilisera sig vilket stärker bål och knän.