Sommaren med Xyron

Våra Xyronmaskiner förknippas oftast med byggen och förskolor men kan användas till så mycket mer.
Läsning Sommaren med Xyron 2 minuter Nästa Undvik att bli sjuk i höst!

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är hög tid för sjösättning och förberedelser inför studenten. Våra Xyronmaskiner förknippas oftast med byggen och förskolor men kan användas till så mycket mer.

Med vind i seglen, en fri horisont mot en okänd destination, och saltstänk från det djupblå havet seglar du fram. Ja den bästa tiden är snart här. Sommaren. Men - där i sittbrunnen i böljan blå, kommer en våg och sjökorten blir förstörda,  du önskar att du laminerat in dina sjökort. Passa på redan nu - innan olyckan är framme, så att du kan njuta av båtlivet till fullo i sommar.

Har du ingen Xyronmaskin, och inte vill köpa en, går det jättebra att komma in till oss i Nyköping och få dina sjökort laminerade på plats.

Studenten - Största dagen hittills för många tonåringar! Efter år av slit och plugg i skolan är nu dörren till "vuxen" världen nära. Kanske står en spännande resa på schemat för just ditt barn. Eller fortsatta studier. Oavsett vilket är detta första dagen på en ny era i ditt barns liv.

Vi  hjälper dig att laminera in studentplakatet. Kom in till oss i Nyköping - så laminerar vi ditt plakat på plats. Perfekt för en regnig avslutning samt ett oförstört minne från den stora dagen.