Sommaren med Xyron

April 27, 2017

Sommaren nÀrmar sig med stormsteg och det Àr hög tid för sjösÀttning och förberedelser inför studenten. VÄra Xyronmaskiner förknippas oftast med byggen och förskolor men kan anvÀndas till sÄ mycket mer.

Med vind i seglen, en fri horisont mot en okÀnd destination, och saltstÀnk frÄn det djupblÄ havet seglar du fram. Ja den bÀsta tiden Àr snart hÀr. Sommaren. Men - dÀr i sittbrunnen i böljan blÄ, kommer en vÄg och sjökorten blir förstörda,  du önskar att du laminerat in dina sjökort. Passa pÄ redan nu - innan olyckan Àr framme, sÄ att du kan njuta av bÄtlivet till fullo i sommar.

Har du ingen Xyronmaskin, och inte vill köpa en, gÄr det jÀttebra att komma in till oss i Nyköping och fÄ dina sjökort laminerade pÄ plats.

Studenten - Största dagen hittills för mÄnga tonÄringar! Efter Är av slit och plugg i skolan Àr nu dörren till "vuxen" vÀrlden nÀra. Kanske stÄr en spÀnnande resa pÄ schemat för just ditt barn. Eller fortsatta studier. Oavsett vilket Àr detta första dagen pÄ en ny era i ditt barns liv.

Vi  hjÀlper dig att laminera in studentplakatet. Kom in till oss i Nyköping - sÄ laminerar vi ditt plakat pÄ plats. Perfekt för en regnig avslutning samt ett oförstört minne frÄn den stora dagen.


LĂ€mna en kommentar

Kommentarer kommer att godkÀnnas innan de syns.

Prenumerera