Köp, leasa eller hyr

SKRIVBORD

Köp eller hyr skrivbord, stativ och bordsskivor med prisgaranti och snabba leveranser för både företag och privatpersoner. Vi säljer enbart högkvalitativa skrivbord som håller för krävande miljöer.

Vi har mängder av varianter och utföranden i olika färger. De flesta av våra bord kommer direkt från vår Svenska tillverkare och håller högsta kvalité. Två andra fördelar är minskade miljöutsläpp och snabba leveranser.

Känns det som en djungel att välja skrivbord eller undrar du vad slaglängd är? Vi förstår att det kan vara svårt, därför finns vi här för att göra livet lite lättare för dig. Kontakta oss på chatten, telefon (+46155-29 26 00) eller i formuläret under kontakta oss så hjälper vi dig.

Ljudabsorbenter & Avskärmning

Använd dina nya produkter - man som står på en ståmatta framför sitt höj och sänkbara skrivbord

Fördelar med höj och sänkbara skrivbord

Trots att det finns tillfällen då vi gärna vill sitta ner, så kan det ibland bli lite för mycket av det goda.

Att sitta för mycket har kopplats till en hel del hälsoproblem såsom diabetes samt hjärt- och kärlsjukdomar.

FAQ

Skrivbord: Vanligt förekommande frågor och svar

När det gäller skrivbord finns det olika typer att välja mellan, men en av de viktigaste egenskaperna som rekommenderas är höj- och sänkbara skrivbord. Dessa skrivbord möjliggör höjdjustering för att arbeta stående eller sittande, vilket främjar bättre ergonomi och kan minska risken för belastningsskador. När du väljer ett skrivbord bör du prioritera höj- och sänkbara modeller för att säkerställa en bekväm och hälsosam arbetsmiljö.

Sedan kan du välja mellan mindre och större storlekar med rak skiva, maguttag eller hörnskrivbord.

För att optimera din arbetsplats med ett skrivbord är det viktigt att skapa en välorganiserad och funktionell miljö. En bra strategi är att hålla arbetsrelaterade saker nära till hands för att främja struktur och produktivitet. Det innebär att du kan använda skrivbordslådor, hyllor eller organisatörer för att hålla viktiga dokument, pennor, anteckningsblock och andra kontorsmaterial inom räckhåll.

Du kan också använda skrivbordsutrymmet för att skapa en inspirerande arbetsmiljö genom att dekorera med personliga föremål, växter eller motiv som motiverar dig. Att ha en ren och organiserad arbetsplats kan bidra till att minska stress och öka fokus och effektivitet under arbetsdagen.

När det kommer till skrivbord är det viktigt att tänka på ergonomi för att främja en bekväm och hälsosam arbetsmiljö. En av de viktigaste ergonomiska aspekterna är höjdjusterbarheten, det vill säga höj och sänkbara skrivbord. Dessa skrivbord möjliggör att du kan justera höjden för att passa din kropp och arbetsställning, vilket kan minska risken för belastningsskador och främja bättre hållning. Att ha rätt arbetsställning kan också minska trötthet och öka produktiviteten under arbetsdagen.

När det kommer till materialval för skrivbord finns det olika alternativ att överväga, var och en med sina egna fördelar. Träskrivbord är vanligt och erbjuder en tidlös och naturlig estetik, samtidigt som de är hållbara och relativt lätta att underhålla. MDF- och spånskivor är populära för sin prisvärda och mångsidiga natur, medan glasbord ger en modern och elegant touch till rummet. Metallskrivbord är robusta och stabila, perfekta för arbetsplatser med hög användning. Genom att välja rätt material för ditt skrivbord kan du skapa den stil och funktionalitet som passar bäst för din arbetsplats eller hemmamiljö.

För att hålla ditt skrivbord organiserat och effektivt är det viktigt att skapa en strukturerad arbetsmiljö. En bra början är att rensa bort onödiga föremål och bara behålla det som du använder regelbundet. Använd förvaringslösningar som lådor, hyllor eller organisatörer för att hålla arbetsrelaterade föremål och papper på plats. Använd också kabelhantering för att undvika trassel med sladdar. Skapa en daglig vana att rengöra och organisera ditt skrivbord vid slutet av varje arbetsdag för att hålla det snyggt och ordnat.

Ja, det finns olika typer av skrivbord som är anpassade för olika arbetsmiljöer och användningsområden. Till exempel finns det höj- och sänkbara skrivbord som är bra för att främja bättre ergonomi och kan användas både stående och sittande. Både med elektronisk styrning eller med vev. För hemmakontor eller mindre utrymmen kan kompakta skrivbord eller hopfällbara skrivbord vara lämpliga. För konferens- eller mötesrum kan större konferensbord vara mer passande. Det är viktigt att välja ett skrivbord som passar din specifika arbetsmiljö och behov.

De senaste trenderna när det gäller skrivbord och skrivbordsdesign inkluderar höj- och sänkbara skrivbord för att främja bättre ergonomi, minimalistisk design med rena linjer och enkelhet, användning av hållbara material såsom återvunnet trä eller metall, och integrerade teknologifunktioner såsom trådlös laddning och USB-anslutningar för att hålla arbetsplatsen organiserad och effektiv. Dessutom inkluderar vissa skrivbord minnesfunktioner som kan spara höjdjusteringar för flera användare, vilket ger en personlig och anpassad arbetsmiljö för varje individ.

Högkvalitativa och prisvärda skrivbord kan hittas hos olika återförsäljare både online och i fysiska butiker. Det är bra att jämföra priser och läsa recensioner för att hitta det bästa erbjudandet. Vissa butiker erbjuder även kampanjer och rabatter som kan göra ditt köp ännu mer prisvärt. På Beltton erbjuder vi också ett brett utbud av skrivbord av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, inklusive vårt eget svensktillverkade skrivbord som utmanar skrivbordsmarknaden med ledorden högkvalitativt, prisvärt och helt svensktillverkat.

När du köper ett skrivbord är det viktigt att undvika vanliga misstag som att inte mäta utrymmet ordentligt innan köp, att inte tänka på ergonomi och att inte välja ett skrivbord som passar din arbetsstil och behov. Att inte överväga material och kvalitet kan också vara ett misstag. Innan du köper ett skrivbord, se till att du har gjort tillräckligt med research och övervägt dina behov noggrant för att undvika dessa vanliga fallgropar.

När du väljer rätt storlek på ett skrivbord är det viktigt att mäta utrymmet där det ska placeras för att säkerställa att det passar optimalt. Tänk på att välja ett skrivbord som inte tar upp för mycket plats eller är för litet för dina behov. Du bör också överväga ergonomin för att säkerställa en bekväm arbetsmiljö. Ett bra riktlinje är att skrivbordet ska vara tillräckligt stort för att rymma din arbetsyta och andra nödvändiga tillbehör samtidigt som det passar in i rummet utan att göra det trångt.