Prova gratis i 14 dagar

Ont i arm, axel eller nacke? Mousetrapper är musalternativet som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus.

Varför Mousetrapper?

Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet.

Tack vare detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel – vilket du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Prova en Mousetrapper i lugn och ro, helt utan kostnad!

Detta erbjudande riktar sig inte till privata slutanvändare, utan uteslutande till företag och deras anställda.

1. Fyll i formuläret nedan och välj modellen du är intresserad av att låna. Välj "vet ej" om du vill ha råd. Mousetrapper ringer upp och rådgör med dig.

2. En demoprodukt skickas ut till din arbetsplats och du har ca 14 dagar på dig att testa produkten.

3. Efter prövoperioden får du en returadresslapp tillbaka till Mousetrapper. Spara originalkartong och ytteremballage så du kan skicka tillbaka produkten säkert. Vi står för fraktkostnaden.

4. Önskar du köpa produkten går du enkelt in på vår webbutik och beställer modellen du vill ha.

Beställ