Hyr telefonbås för så lite som en kaffe om dagen

Hyr Telefonbås För Så Lite Som En Kaffe Om Dagen!

VI HAR ETT TELEFONBÅS FÖR ALLA

Vi har i dagsläget över 30 modeller av tysta rum i olika storlekar från små 1kvm små modeller för 1 person som passar bra för snabba telefonsamtal eller videomöten till större konferensrum för 10 personer.

Hyr från bara någon dag för ett event eller mässa eller upp till 72 månader.

Så fungerar det

Såhär enkelt kommer du igång med hyra & leasing

Välj, använd, uppgradera, lämna tillbaka eller behåll!

Välj produkter - telefonbås space s

Steg 1

Välj modell & tillbehör

Kolla in vårt sortiment och notera vad du är intresserad av.

Önskar du produkten färdiginstallerad? Hos oss kan du få alla produkter installerade så att du direkt kan börja använda produkten. Vill du hellre ha lägsta möjliga pris, välj ett telefonbås som du snabbt och enkelt kan installera själv.

Välj finansieringsform - en man som skriver på ipad avtal

Steg 2

Välj finansieringsform

Vad passar dig bäst, en leasing eller hyra?

Vi hjälper dig hela vägen och kan diskutera vad som passar bäst för er. Vi kommer också överrens om en passande avtalstid vilket avgör vad månadskostnaden blir.

Kontakta oss för att ta reda på vad som passar bäst för er.

Steg 3

Använd ditt nya Telefonbås

Kort efter att du skrivit under avtalet skickas telefonbåsen ut till dig och eventuell installation görs, därefter kan du börja använda produkten.

Steg 4

Uppgradera, lämna tillbaka eller behåll.

I slutet av avtalstiden kan du välja att fortsätta som vanligt, uppgradera till en ny modell, lämna tillbaka eller behålla telefonbåset till ett så lågt pris som 10% av värdet beroende på finansieringsmodell.

Lär dig skillnaden på Hyra & Leasing

Det kan vara lätt att blanda ihop vad hyra och leasing innebär. Det finns också något som kallas funktionshyra. Vi går igenom detta enkelt nedan.

Hyra

Hyra är vår allra vanligaste finansieringslösning. Den kan användas till nästan alla typer av objekt men är extra fördelaktig för utrustning där den tekniska utvecklingen går snabbt eller för objekt som regelbundet behöver bytas eller uppgraderas.

Hyra passar produkter som redan efter ett par år är utdaterad och behöver bytas ut.

Med hyra kan du regelbundet uppgradera din utrustning med en så gott som oförändrad månadskostnad – och på så sätt hålla dig i framkant med den senaste tekniken samtidigt som det är enkelt att budgetera för utgifterna.

Flexibel lösning

Skulle nya behov uppkomma tidigare än planerat under hyresperioden finns möjlighet att byta ut och uppgradera utrusningen. Hyra är alltså en flexibel lösning som hjälper dig att alltid ligga i framkant i dagens snabba teknikutveckling.

Vill du behålla samma utrustning längre än först planerat kan avtalet förlängas. Annars finns möjlighet att både återlämna utrustningen och köpa loss den till marknadspris vid avtalets slut

Leasing

Leasing känner många till som begrepp, kanske framför allt kopplat till personbilar. Vi säljer inte personbilar, men det finns många andra produktgrupper som lämpar sig utmärkt för denna finansieringsform.

Leasing är en finansieringslösning som passar bäst för utrustning med lång livslängd där uppgraderingen sker med långa mellanrum – och där du som kund med största sannolikhet önskar behålla utrustningen efter avtalstidens slut.

Det är en bra lösning för kunder som står inför investeringar men vill slippa binda upp allt sitt kapital i dyra maskiner.

Skillnader mot avbetalning

Leasing likställs ofta med en avbetalning, men det finns väsentliga skillnader. Det leasade objektet är finansbolagets egendom under avtalstiden och ska därmed inte bokföras som en tillgång. Leasingavgiften räknas istället som en rörelsekostnad och är därmed 100 procent avdragsgill mot företagets resultat.

När avtalstiden är slut kan du köpa utrustningen till det förutbestämda restvärdet, anvisa en annan köpare eller låta avtalet löpa i förlängning.

Få prisuppgift på Leasing & Hyra

Fyll i formuläret nedan och få svar inom kort!