Är hållbarhet viktigt för dig?

Är hållbarhet viktigt för dig? Det är det för oss på Wulff Beltton. Missa inte våra miljövänliga produkter du inte bör vara utan!

Är hållbarhet viktigt för dig? Det är det för oss på Wulff Beltton. Allt från vilket förbrukningsmaterial vi använder, till all logalistik vi behöver samt de produkter vi väljer att ta in i vårt sortiment så har alla en gemensam nämnare - nämligen hållbarhet! 
Vi måste alla hjälpas åt för en grönare miljö!
Därför vill vi slå ett slag för några av våra mest hållbara produkter.

XYRON

Xyron kallaminering är en lamineringsmaskin i tre olika storlekar som inte kräver någon electricitet, eller uppvärmningstid, den står alltid start klar så du sparar både tid och på miljön. Dessutom är den snäll mot din, dina kollegors samt elevers lungor då den inte avger några farliga ångor så som varmlaminering gör för vårt lim är gjort på majsstärkelse och är helt ofarligt.

Den är inte bara miljövänlig utan även mobil då du inte är beroende av el, så du kan laminera var och när du vill. Oavsett om det är i skogen, en byggbod, på bryggan för att laminera sjökort eller i ett klassrum så är dina möjligheter oändliga.

Det går att skriva på plasten och klippa i den hur du vill. Det innebär att du inte behöver använda mer laminat än du faktiskt behöver så återigen sparar du både på miljö och din plånbok.

Det finns även olika sorters laminat, allt för att kunna tillgodose just dina behov. Behöver du endast laminat, eller kanske klister på ena sidan för att sätta upp på vägg, dörr eller fönster eller kanske magnet för lagerhyllor mm?

Läs mer om XYRON här: 

 

FLOORGUARD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du ha det bästa golv & trappskyddet på marknaden?

Då kan du sluta leta nu! Glöm tejp, värkande knän och onda ryggar. Täck enkelt trappor och golv utan tejp, lägg rullen på marken och sparka ut. Floorguard är självhäftande och fäster av sig självt. Du behöver inte tejpa och sparar enormt mycket tid och minskar skaderisken avsevärt. Det finns flera olika längder och bredder samt olika varianter för att passa ditt underlag på bästa sätt.  Oavsett om du ska skydda golv, trappa eller diskbänk så kan du vara säker med dessa vätsketäta golv & trappskydd.

Läs mer om FLOORGUARD här: 

 

WORKLITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbetsbelysning för alla som behöver ett naturtroget och bra ljus att jobba i, t. ex. målare, snickare, betongarbetare, VVS, elektriker med flera. Alla våra arbetslampor har ett naturtroget ljus som liknar dagsljus och har en otroligt stark ljusstyrka kontra watt-antal. Du får alltså en arbetslampa som drar mindre ström men ger mer ljuskraft. Det som gör WorkLite arbetsbelysning unik är dess robusta konstruktion som klarar fall från 21m medans konkurrenterna går sönder från fall på 1m. På så vis får du en mer hållbar produkt som är både energisnål och hög kvalitet så den håller länge och därmed sparar på miljön och din ekonomi.

Läs mer om WORKLITE här:

 

PROFIPACK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Då allt fler handlar på nätet så skickas det oerhört mycket paket och vid många tillfällen är paketen fyllda med plast för att skydda innehållet. Men nu kan du undvika allt som heter plast med hjälp av Profipack. Profipack  är en emballagemaskin som på ett nästan magiskt sätt gör om gamla kartonger (eller nya) till ett perfekt packningsmaterial som du kan använda i dina utgående paket. Du slipper lägga pengar på att återvinna kartonger, du slipper köpa fyllnadsmaterial av plast eller papp, samt att du tar tillvara på kartonger och därmed inte behöver använda plast som är oerhört dåligt för vår miljö. Det tar ungefär 10–20 år för plast att sönderdelas till mikroplast, som i sin tur tar hundratals år innan de bryts ner, om de ens gör det. Så gör en god gärning mot både din ekonomi och vår miljö och införskaffa Profipack.

Läs mer om PROFIPACK här: