Konstväxter och Plastblommor för arbetsplatser

Konstväxter och Plastblommor för arbetsplatser

Att använda konstväxter på arbetsplatser och kontor har blivit alltmer populärt. Det finns goda skäl till detta, och i detta blogginlägg kommer vi att utforska de många fördelarna med att integrera konstväxter i dessa miljöer.

Introduktion

 • Anledningen till att använda konstväxter på arbetsplatser

Fördelarna med att använda konstväxter på arbetsplatser

 • Skapar en välkomnande och avslappnande miljö
 • Minskar ljudnivåerna
 • Förbättrar välmående
 • Ökar produktiviteten
 • Allergisäkra
 • Estetiskt tilltalande

Vilka typer av konstväxter finns det att välja mellan

 • Små krukväxter
 • Konstträd
 • Hängande girlanger
 • Exempel på populära konstväxter för kontorsinredning

Hur sköter man om konstväxter på bästa sätt på arbetsplatser

 • De kräver minimal skötsel och underhåll
 • Rengöring och avdamning
 • Placering av konstväxter
Hur skiljer sig priset på olika typer av konstväxter
 • Faktorer som påverkar priset, material, storlek och kvalitet

Var kan man köpa konstväxter online för arbetsplatser

 •  Wulff Beltton

Slutsats

 • Sammanfattning av fördelarna med konstväxter på arbetsplatser

 

Introduktion

Konstväxter och plastblommor har blivit alltmer populära som ett dekorativt inslag på arbetsplatser och kontor runt om i världen. Det finns många fördelar med att använda konstväxter i kontorsinredning, inklusive att de kan öka produktiviteten, minska stressen och förbättra välmående hos anställda.

Dessutom kräver de minimalt med underhåll och kan vara ett kostnadseffektivt alternativ till levande växter. I denna bloggpost kommer vi att utforska fördelarna med att använda konstväxter på arbetsplatser och kontor, hur man sköter om dem på bästa sätt och var man kan köpa dem online.

 Introduktion konstväxter

 


Fördelarna med att använda konstväxter på arbetsplatser

Konstväxter är växter tillverkade av syntetmaterial som har funnits under en längre tid. På senare år har dessa konstgjorda växter blivit otroligt naturtrogna i sitt framförande.

Med avancerade tillverkningsmetoder och högkvalitativa material har konstväxter blivit en populär inredningslösning för dem som vill ha gröna inslag i sina rum utan att oroa sig för skötsel och underhåll. Genom noggrant utformade detaljer och realistiska färger liknar konstgjorda växter äkta växter och vissa har till och med blad och blommor med texturer som är svåra att skilja från naturliga. 

Fördelarna med att använda konstväxter på arbetsplatser

Att använda konstgjorda växter som ser äkta ut som en del av kontorsinredningen, har många fördelar. Här är de främsta fördelarna:

 • Skapar en välkomnande och avslappnande miljö: Konstväxter kan skapa en mjukare och mer avslappnad miljö på arbetsplatsen, vilket kan hjälpa till att minska stress och öka trivseln.
 • Minskar ljudnivåerna: Konstväxter kan också hjälpa till att minska ljudnivåerna på arbetsplatsen genom att absorbera ljud och skapa en mer dämpad akustisk miljö.
 • Förbättrar välmående: Konstväxter kan hjälpa till att förbättra välmående hos anställda genom att skapa en känsla av natur på arbetsplatsen kan de öka trivsel och med det förbättra välmående.
 • Ökar produktiviteten: En trevlig och avslappnad arbetsmiljö kan hjälpa till att öka produktiviteten och minska sjukfrånvaron på arbetsplatsen.
 • Allergisäkra: Konstväxter är allergisäkra på det sätt att de inte producerar pollen, minskar exponeringen för mögel och kvalster och vanligtvis är tillverkade av material som inte är kända för att orsaka allergiska reaktioner. Genom att använda konstväxter kan allergiker njuta av gröna inslag i sin omgivning utan att oroa sig för att sin allergi ska slå ut på arbetsplatsen.
 • Förbättrar det estetiskt tilltalande: Konstväxter kan vara ett vackert och attraktivt inslag i kontorsinredningen och kan hjälpa till att skapa en mer professionell och sofistikerad atmosfär.

Här är några exempel på hur konstgjorda växter kan förbättra den stilfulla estetiskt tilltalande på arbetsplatsen:

 • Konstväxter kan användas för att skapa en mer naturlig och organisk känsla på arbetsplatsen, vilket kan bidra till en mer avslappnad och trivsam miljö.
 • Konstväxter kan också användas för att skapa en mer modern och minimalistisk känsla på arbetsplatsen, vilket kan passa bra för företag som vill ha en mer stilren och professionell image.
 • Fina konstväxter kan användas för att skapa fokusområden på arbetsplatsen, till exempel i receptionsområdet eller konferensrummet, vilket kan hjälpa till att skapa en mer välkomnande och inbjudande atmosfär.

Som du kan se finns det många fördelar med att använda konstväxter på arbetsplatser och kontor.
 

Vilka typer av konstväxter finns det att välja mellan

Vilka typer av konstväxter finns det att välja mellan för arbetsplatser

När det gäller konstväxter till kontor eller andra arbetsplatser finns det många olika typer att välja mellan. Här är några av de vanligaste typerna av konstväxter som är lämpliga för kontorsinredning:

 • Små krukväxter: Små krukväxter är en populär typ av konstväxt för arbetsplatser eftersom de tar upp minimalt med utrymme och kan placeras på skrivbord, hyllor eller fönsterbrädor. De är också lätta att sköta om och kan ge en naturlig touch till arbetsplatsen.

 • Konstträd: Konstträd har en unik förmåga att bli ett stileben i ett rum och en integrerad del av inredningen. Deras ögonfallande närvaro kan snabbt locka uppmärksamhet och skapa en visuell wow-effekt. 

  Genom att välja ett konstträd som harmonierar med rummets stil och färgscheman kan man förvandla det till ett fokuspunkt eller en elegant accent. Med sina realistiska detaljer och välutformade proportioner kan konstträd bli ett samtalsämne och tillföra en touch av naturlig skönhet och lugn till varje interiör.
 • Hängande girlanger: Hängande girlanger är en annan populär typ av konstväxt för arbetsplatser eftersom de kan placeras på höga platser som annars kan vara svåra att dekorera. De kan också skapa en mjukare och mer organisk känsla på arbetsplatsen.

  Dessa hängande konstväxter kan placeras över dörrar, fönster, längs väggar eller i taket för att skapa en förtrollande och fantasifull effekt. De kan också användas som en dekorativ accent in ett tomt hörn, över ett bord eller en hylla för att ge en touch av livlighet och rörelse i rummet.

Exempel på populära konstväxter för kontorsinredning

Följande presenterade konstväxter är från Wulff Belttons sortiment från Götessons. Götessons är kända för sina högkvalitativa och naturtrogna konstgjorda växter och plastblommor som är perfekt utformade för offentliga miljöer, arbetsplatser eller i hemmet.

Konstträd 

Monstera konstväxt

monstera konstväxt 

 

Köp här

Olivträd konstväxt

olivträd konstväxt

 

Köp här

Fiolfikus konstväxt

konstväxt fiolfikus

Köp här 

 

Små krukväxter

Konstväxt eucalyptus

Konstväxt Eucalyptus

Köp här

 

Konstväxt fikus

konstväxt Fikus

Köp här


Hängande girlanger

Gullranka girlang

konstväxt gullranka girlang

Köp här

 

Hur sköter man om konstväxter på bästa sätt på arbetsplatser

En av de mest praktiska fördelarna med att ha konstväxter på arbetsplatser är att de kräver minimal skötsel och underhåll. Du slipper vattna dem, beskära dem eller oroa dig för att de ska dö med tiden.

Hur sköter man om konstväxter på bästa sätt på arbetsplatser

Men för att behålla dem fräscha och se till att de ser så realistiska som möjligt ut, är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några tips för att sköta om konstväxterna på bästa sätt:

 • Rengöring och avdamning: För att behålla konstväxternas utseende är regelbunden rengöring och avdamning viktigt. Använd en mjuk trasa eller en borste för att försiktigt avlägsna damm och smuts från växternas blad och stammar.

  Undvik starka rengöringsmedel eller kemikalier, eftersom de kan skada konstväxterna. Genom att hålla växterna rena och dammfria kommer de att behålla sin fräschhet och se mer naturliga ut.

 • Placering av naturtrogna konstväxter: För att skapa en mer realistisk känsla är det viktigt att välja rätt plats för dina konstväxter. Placera dem på platser med tillräckligt med ljus för att efterlikna deras naturliga motsvarigheter. Undvik dock direkt solljus, eftersom det kan bleka färgerna över tid.

  För att skapa en mer naturlig och varierad miljö kan du också variera placeringen av konstväxterna på arbetsplatsen. Ta hänsyn till rummets layout och design för att integrera konstväxterna på ett sätt som kompletterar arbetsplatsens estetik.


Genom att följa dessa enkla skötselråd kan du säkerställa att dina konstväxter förblir vackra och ser så realistiska som möjligt ut på arbetsplatsen.

 

Hur skiljer sig priset på olika typer av konstväxter

Priset på konstväxter och plastblommor för arbetsplatser kan variera. Här är några av de faktorer som kan påverka priset på konstväxter för kontorsinredning:

 • Material: Konstväxter kan tillverkas av olika material, inklusive plast, silikon och tyg. Konstväxter av högre kvalitet tenderar att vara dyrare eftersom de är mer realistiska och hållbara.
 • Storlek: Storleken på konstväxter kan också påverka priset. Mindre konstväxter, som små krukväxter eller hängande korgar, tenderar att vara billigare än större konstväxter, som väggmonterade paneler.
 • Kvalitet: Kvaliteten kan variera beroende på tillverkaren. Konstväxter av högre kvalitet är vanligtvis mer realistiska och hållbara, men kan också som sagt då kosta mer.

Som du kan se kan priset på konstväxter för kontorsinredning variera beroende på flera faktorer. Genom att jämföra priser och leta efter erbjudanden kan du hitta prisvärda konstväxter online för din arbetsplats. Vilket leder sig in på nästa fråga.

Hur skiljer sig priset på olika typer av konstväxter för arbetsplatser

 

Var kan man köpa konstväxter online för arbetsplatser?

Om du letar efter konstväxter online för din arbetsplats kan du besöka Wulff Beltton. Vi har ett brett utbud av konstväxter som passar för kontorsinredning och erbjuder prisgaranti och personlig service för att hjälpa dig hitta de bästa alternativen för dina behov. Du kan enkelt bläddra igenom vårt sortiment online och beställa direkt från webbplatsen.

Går även bra att kontakta oss över chatt eller telefon eller boka ett möte för större planering av kontorsinredning.

 

Slutsats

Att använda konstväxter på arbetsplatser och kontor har blivit alltmer populärt på grund av deras många fördelar. Dessa dekorativa element kan skapa en välkomnande och avslappnande miljö, minska ljudnivåerna, förbättra välmåendet, öka produktiviteten och förhöja det estetiska tilltalande på arbetsplatsen. Med olika typer av konstväxter att välja mellan, som små krukväxter, konstträd och hängande girlanger, finns det möjlighet att skapa olika stilar och atmosfärer som passar företagets behov och designpreferenser.

För att säkerställa att konstväxterna behåller sin fräschhet och realistiska utseende är det viktigt att sköta om dem på rätt sätt. Genom regelbunden rengöring och avdamning samt att välja rätt placering kan man maximera deras estetiska potential och livslängd. Priset på konstväxter kan variera beroende på faktorer som material, storlek och kvalitet, men genom att jämföra priser och leta efter prisvärda alternativ online kan man hitta lämpliga konstväxter för arbetsplatsen.

Sammanfattningsvis kan konstväxter vara en utmärkt inredningslösning för att skapa en grön och attraktiv arbetsplats utan att kräva omfattande skötsel. Genom att utnyttja deras fördelar och sköta om dem på bästa sätt kan man förbättra arbetsmiljön och ge anställda en behagligare och mer inspirerande plats att arbeta på.

* Bilder lånade av Götessons