jetson

3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås

Dessa telefonkiosker har haft 3 fokusområden inom tillverkningen: innovation, hållbarhet och användaren. Nu kanske du tänker att det låter som en massa marknadsförings rappakalja men vi ska nu gå in på anledningarna varför detta är sanning.
Har du ett stillasittande arbete? Läsning 3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås 3 minuter Nästa Köpguide för Dokumentförstörare

Jetson Telefonbås och Tysta Rum

jetson mute

 

Dessa telefonkiosker från Mute har haft 3 fokusområden inom tillverkningen: Innovation, Hållbarhet och Användaren.

Nu kanske du tänker att det låter som en massa marknadsförings rappakalja men vi ska nu gå in på anledningarna varför detta är sanning.

 

jetson

 

Monteringssystemet - inga verktyg behövs

Vissa traditionella telefonbås och tysta rum på marknaden är svåra och komplicerade i steget att monteras ihop.

Jetson Telefonbås är byggt med strävan efter att båset ska kunna monteras upp med hjälp av två personer på en avslappnad lunchrast mellan 30 - 60 minuter beroende på storlek. 

För att detta skulle uppnås var Mute tvungna att komma på en ny teknik. 

Man har därför idag kommit fram till ett patenterat system där man inte kräver några verktyg för att montera dessa telefonbås och tysta rum. 

innovation, 2022, mute

Hållbar helhetssyn - Gjort av "grön metall"

Jetson strävar efter att vara holistiskt miljövänliga från varje perspektiv från materialval, till underhåll, sparande till energibesparing. 

Dessa telefonbås är därför valda att tillverkas av aluminium som är mer eller mindre 70% återvinningsbart och kallas också därför för den gröna metallen.

Vilket gör Jetson väldigt hållbar och slittålig i några år om inte årtionden. 

Aluminiumet gör den även 30 % lättare än andra podar på marknaden vilket gör att både tillverkning och transportens CO² utsläpp är mindre.

Dessutom är energiförbrukningen för att tillverka Jetson 25% lägre än andra telefonkiosker på marknaden. 

Detta uppnåddes genom en noggrann granskning av varje elektrisk enhet där man gick igenom hundratals alternativ för att välja enheter som matchade de högsta standarderna för energieffektivitet.

hållbara alternativ, 2022, mute

Användaren - flexibilitet i fokus

Inte har liknande möjligheter presenteras där du kan välja mellan att ha hyllor eller en White board tavla i ditt tysta rum.

whiteboard tavla, 2022, mute

Du kan dessutom välja vart du vill placera dessa efter tycke och behov.

Du kan flytta tillbehören från utsidan till insidan med hjälp av de innovativa dolda väggurtagen som är satta var 4,5 cm från varandra.

Allt du behöver göra att försiktigt ta hyllan och lyfta den från väggurtagen och hänga den frivilligt på annat ställe eller höjd.

hyllor, mute 2022

Flexibelt tillbehörssystem 

Jetson är installerad med en tystgående ventilation som byter ut luften varannan minut för att du som användare ska vara klar i sinnet. 

Den är byggd efter 26db för att hålla dina samtal privata men samtidigt inte störa dina kollegor.

Telefonbåsen har närvarosensorer vilket betyder att du inte behöver tänka på att stänga av eller på lampan eller fläkten.

Dessutom har telefonbåsen finesser som USB- och eluttag så du kan till exempel ladda telefonen medans du håller din presentation under mötet. 

Dessutom ingår det möbler i Jetsons modellerna.

I den större modellen ingår det ett bord och två soffor med höj och sänkbara ryggstöd. 

Jetson L4, mute 2022

Inom den mindre modellen ingår det en pall och en bordskiva satt i väggen. 

jetson S1

Så vad säger du?

Visst låter detta som riktigt bra telefonbås och tysta rum med många fördelar för din arbetsplats!

För fler funderingar angående Jetson eller någon av våra andra fina telefonbås är ni alltid välkomna att rådfråga och kontakta oss.

Går även bra att skiva i chatten, du kan dessutom hyra eller leasa av oss.


Låt oss tillsammans förbättra din arbetsplats!

 

Referenser: 

Mute, (2022). 3 trailblazing technologies of our new office pod. Hämtat från: https://www.mute.design/2022/10/12/3-jetson-technologies/?fbclid=IwAR0OhkFX_qU9hjFSf3yIb94LYGw_W4ne4Vh0F82E7Q9I0A6LBVZ0Da9wSE8